4f & hvs :: perica bukić, marko bljajić i ivan milaković :: 2023.

Hrvatski vaterpolski savez i sportski brend 4F potpisali trogodišnji sponzorski ugovor

Najbolji hrvatski vaterpolisti i aktualni prvaci Europe dobili su snažan “vjetar u leđa” za sva natjecanja u narednim sezonama, a podršku im je kroz trogodišnji ugovor pružio poznati brend sportske opreme “4F”, koji je tako i službeno postao ponosni partner Hrvatskog vaterpolskog saveza.

Dodajmo da 4F već više od 15 godina podržava i profesionalce i amatere u raznim sportovima. I napomenimo da je već dugi niz godina i sponzor hrvatskih olimpijaca. Ugovor o suradnji je u ime 4F-a na bazenima Mladost potpisao Marko Bljaić, menadžer brenda za Hrvatsku i Ivan Milaković, glavni tajnik HVS-a. Dodajmo da je potpisivanju bio prisutan i Perica Bukić, izvršni dopredsjednik HVS-a.

4F i HVS surađuju još od Olimpijskih igara u Tokiju

“Naša suradnja započela je još u Tokiju. Nastavila se i u prošloj godini, a sada smo je i službeno zaokružili potpisom ovog ugovora. Tako će nas 4F pratiti u dužem vremenskom razdoblju. Ovu zaista kvalitetnu sportsku opremu koristit će sve naše selekcije. A suradnja je posebno ključna za seniorsku reprezentaciju koju očekuju dva svjetska i europsko prvenstvo. Dodat ću da im nakon toga slijedi kruna sportskih natjecanja. A to su ljetne Olimpijske igre u Parizu 2024. godine”, rekao je Perica Bukić.

Prilikom potpisivanja Marko Bljaić je izrazio zadovoljstvo u ime 4F-a te istaknuo: “Čast nam je oformiti suradnju naših sportskih brendova, odnosno HVS-a i 4F-a. Naš brend je ponosni partner hrvatskog sporta. A u ovom konkretnom slučaju vaterpolskog saveza, koji je među najtrofejnijima u svijetu. S ponosom se povezujemo s aktualnim europskim prvacima. Vjerujem da će se suradnja nastaviti jednako uspješno kao i do sada i da je pred nama još mnogo kvalitetnih godina suradnje i zajedničkih proslava.” Što se trenutno dešava u hrvatskom vaterpolu doznajte na mrežnim stranicama HVS-a, a ako Vas zanima što sve nudi sportski brend 4F, posjetite njihov web-shop na adresi 4fstore.com.

Tagged