hrvatska (croatia) - portugal - euro u21 - slovenia - hungary - 2021.

Hrvatska i Portugal – mladi Vatreni u Kopru otvaraju Euro U21 – gdje gledati

Hrvatska i Portugal igraju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine. Utakmica se igra u četvrtak, 25. ožujka 2021. godine u 21 sat u Sloveniji u Kopru na stadionu Bonifika. Sudac je Bartosz Frankowski iz Poljske. Naši su vrlo jakoj skupinu D, u kojoj će joj protivnici biti reprezentacije Portugala, Švicarske i Engleske. Podsjetimo, prvenstvo zajedno organiziraju Slovenija i Mađarska.

Ovo je četvrti nastup mladih Vatrenih na Europskim prvenstvima za igrače do 21 godine. Na dosadašnja tri prvenstva reprezentacija je natjecanje završavala već nakon razigravanja u skupini. Svaki put na završila na posljednjem mjestu skupine s jednim remijem i dva poraza.


“Gledali smo sve suparnike. Mislimo da smo napravili sve što smo mogli uoči Portugala. Jedino ne možemo znati hoće li biti ozlijeđenih ili zaraženih. No, sve su to igrači koji su iznijeli kvalifikacije. Na izostanak navijača ne možemo utjecati, makar smo možda i mi domaćini Slovenci najviše zakinuti time. Dečki su naviknuti igrati pred praznim tribinama, kao i svi drugi. Nažalost, to je postalo normalno”, rekao je Igor Bišćan, izbornik mlade Reprezentacije.

“Pogledali smo snimke Portugala i njihove igre. Izbornik nam je dao smjernice, iako nas čekaju dodatne analize i razgovori. Vjerujem da možemo do pozitivnog rezultata, ukoliko budemo na svojoj razini. A dobrim otvaranjem poslije će rasti i atmosfera u timu”, rekao je Nikola Moro, kapetan mladih Vatrenih.

Gdje gledati utakmicu Hrvatska – Portugal?

Utakmicu 1. kola Europskog prvenstva za igrače do 21 godine između Hrvatske i Portugala možete uživo gledati u četvrtak, 24. ožujka 2021. godine u 21 sat na TV kanalu HTV2. Utakmica se igra u Kopru na stadionu Bonifika, a više o EURO U21 doznajte na mrežnoj adresi uefa.com/under21.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Video: Mladi Vatreni krenuli na Europsko prvenstvo U21 i poručuju “Ne bojimo se nikoga!”

Euro U21 – Slovenija i Mađarska 2021 – skupina D

Tagged