rukomet "hrvatska - italija" :: handball "croatia - italia" :: 2022.

Hrvatska i Italija igraju u Puli prijateljsku rukometnu utakmicu – gdje gledati prijenos?

Hrvatska i Italija u četvrtak, 29. prosinca 2022. godine u 20.15 sati igraju prijateljsku rukometnu utakmicu. Podsjetimo, ova utakmica se igra u sklopu priprema za Svjetsko rukometno prvenstvo, koje se od 11. do 29. siječnja 2023. godine održavati u Poljskoj i Švedskoj. Dvoboj s Italijom igra se u Puli u Sportskom domu Mate Parlov i bit će otvoren za javnost. A nakon ove utakmice, u petak, 30. prosinca Kauboji igraju i drugi susret, no on će se igrati bez prisustva gledatelja.


“Veseli kad dođete s ovakvim dečkima na trening. Škripi cijela dvorana i imate osjećaj da će se gerflor pomaknuti. Sretan sam i zadovoljan nakon treninga. Sitnih problema ima Martinović sa zglobom, ali ostali su svi dobro. Uz to, treba nam uigravanja. U reprezentaciji nema nekog velikog treniranja i puno metodike u treningu. Utakmice nam najbolje dođu kao provjere i stvari za uigravanje. Dečki vole igrati utakmice i kroz njih se najbolje spremamo. Dosta smo zajedno, znaju dečki što se od njih učekuje, samo se trebamo malo podsjetiti i nadogratiti neke stvari”, rekao je izbornik Hrvoje Horvat.

Svjetsko rukometno prvenstvo održava se od 11. do 29. siječnja 2023. godine u Poljskoj i Švedskoj. Hrvatska će u skupini igrati protiv Egipta, Maroka i SAD-a, a kao i uvijek, ambicije Kauboja su velike. Prva od njih je izboriti četvrtfinale, a samim time i nastup u kvalifikacijama za predstojeće Olimpijske igre koje će se održati u Parizu. Više o ovom prvenstvu doznajte na mrežnim stranicama na adresi handball23.com.

Rukomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hrvatska – Italija?

Hrvatska i Italija igraju u Puli pripremnu utakmicu za Svjetsko rukometno prvenstvo koje će se tijekom siječnja 2023. igrati u Poljskoj i Švedskoj. Utakmicu možete uživo gledati u četvrtak, 29. prosinca 2022. godine od 20.05 sati. Prijenos utakmice bit će na kanalu RTL 2. Ukoliko nećete biti u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o Hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnoj rukometnog saveza na adresi hrs.hr. Novosti iz Talijanskog rukometnog saveza doznajte na Wikipediji. Prijenos utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

I dodajmo, Kauboji se već tradicionalno okupljaju oko Božića. “Već tradicionalno, božićni tjedan rezerviran je za okupljanje hrvatskih rukometaša i prvu fazu priprema za svjetsko prvenstvo. U Poreču će reprezentativci boraviti i trenirati do petka, 30. prosinca 2022. godine.”, objavio je Hrvatski rukometni savez.

VIDEO: Horvat i Mihić najavljuju pripremnu utakmicu Hrvatske i Italije

Tagged