hrvatska - cipar - fifa word cup qatar 2022

Hrvatska i Cipar u Rijeci igraju kvalifikacije za Katar – gdje gledati stream?

Hrvatska nogometna reprezentacija i Cipar igraju u 2. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru 2022. Utakmica se igra u Rijeci, na stadionu Rujevica, a sudi ju Kristo Tohver iz Estonije. Susret je na rasporedu u subotu, 27. ožujka 2021. godine od 18 sati.

Nakon poraza od Slovenije koju vodi bivši trener Rijeke Matjaž Kek, Vatreni si ne mogu dopustiti novi loš rezultat. Zlatko Dalić je najavio promjenu strategije igre u odnosu na onu protiv Slovenije. Protiv Ciprana će igrati s dva visoka krilna igrača na bokovima. Također, reprezentacija će se vratiti sustavu s jednim napadačem, a utakmicu će na toj poziciji započeti Ante Budimir. Uz Budimira, Dalić će od prve minute šansu dati i Šimi Vrsaljku.


“Vratit ćemo se našem starom sustavu igre u kojem će Budimir biti istureni napadač. Kada je on ušao u igru protiv Slovenije ipak je bilo drugačije. Ne mogu oteti dojmu da je bilo dobro i u prvih dvadeset minuta, kad je bilo prostora i međuprostora. Međutim, kad su Slovenci zabili gol, više nije bilo prostora. Protiv Cipra ćemo pokušati stvoriti višak preko bokova, jer će protivnik opet biti zgusnut u formaciji 5-4-1. Pokušavat će kontre i polukontre, što uvijek može biti nezgodno”, rekao je izbornik Zlatko Dalić.

“Cipar je gusta i organizirana ekipa. I za ovu i za prošlu utakmicu dogovarali smo da treba napadati dubinu. Trebamo biti skoncentrirani i strpljivi. Nadam se da ćemo prema naprijed biti bolji. Oni su dosta živi kad je rezultat neizvjestan. Dobra su ekipa, imaju dobrog napadača. Vidjeli smo koliko je reprezentacija već kiksalo, poput Španjolske i Portugala. Neće nam biti nimalo lagano”, rekao je Ante Budimir, napadač španjolskog prvoligaša Osasune.

Gdje gledati utakmicu reprezentacija Hrvatska – Cipar?

Drugu utakmicu kvalifikacija za SP Katar 2022 između Hrvatske i Cipra možete uživo gledati u subotu, 27. ožujka 2021. godine u 18 sati na TV kanalu Nova TV. Utakmica se igra na stadionu Rujevica u Rijeci. Više o Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru doznajte na mrežnim stranicama FIFA-e na adresi fifa.com/worldcup.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Video: Konferencija za medije izbornika Zlatka Dalića uoči utakmice s Ciprom

Kvalifikacije za Svjetsko nogometno prvenstvo Katar 2022 – grupa H

Tagged