švedska-hrvatska - uefa liga nacija 2020

Hrvatska gostuje kod Švedske u Ligi nacija – doznajte gdje gledati prijenos

Hrvatska u subotu, 14. studenoga 2020. godine od 20:45 igra odlučujuću utakmicu Ligi nacija sa Švedskom. Naime, u slučaju poraza Vatreni bi zakomplicirali svoj ostanak u prvoj skupini ovog natjecanja.

Tako bi i bod bi održao Švedsku reprezentaciju na distanci, dok bi pobjeda omogućila rasterećenu igru Hrvatske u zadnjem kolu protiv Portugala na Poljudu.


Hrvatska ima malih problema sa igračima i sastavljanjem momčadi. U poluvremenu prijateljske utakmice između Turske i Hrvatske doznalo se da je Domagoj Vida pozitivan na koronavirus, a sada se na tom popisu našao i Marcelo Brozović. Uz Brozovića, dodjamo da je pozitivan i još jedan član šireg stručnog stožera reprezentacije.

Kod Šveđana je potvrđeno kako koronavirus ima Carl Starfelt, igrač Rubina iz Kazana, a domaćini dvoboja su ostali i bez izbornika Jannea Anderssona, koji je također bio pozitivan. Dodajmo da utakmica ipak neće biti upitna sve dok reprezentacije imaju po 13 dostupnih igrača.

Više informacija o Hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji doznajte na mrežnim stranicama na adresi hns-cff.hr.

Gdje možete gledati utakmicu između reprezentacija Švedske i Hrvatske?

Utakmicu Švedska – Hrvatska možete uživo gledati u subotu, 14. studenoga 2020. godine od 20.45 sati na Novoj TV i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima. Specijalna uvodna emisija počinje već od 20 sati.


PROČITAJTE VIŠE:


Nadamo se da te na vrijeme nabavili svoj DVB-T2 digitalni prijamnik! Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Liga nacija 2020 – Skupina A – Grupa 3

Tagged