hnk hajduk split - nk varaždin | supersport hrvatska nogometna liga

Hajduk – Varaždin 3:1 | Bijeli lakoćom pobijedili Varaždince i nakon 15. kola HNL-a čvrsto drže prvo mjesto

Hajduk i Varaždin odigrali su utakmicu 15. kola Supersprt HNL-a na stadionu Poljud u nedjelju, 12. studenog 2023. godine. A iako se očekivao jači otpor gostiju, Hajduk je vrlo lako upisao i petu uzastopnu pobjedu pod vodstvom trenera Mislava Karoglana. Bijeli su na Poljudu slavili protiv Varaždina rezultatom 3:1. I dodajmo, ovo je bila posljednja utakmica HNL-a uoči reprezentativne pauze.

Varaždin je imao prvu šansu. Pustili smo tri klipa na poluvremenu. Sva tri su bili gdje na otvorenoj lopti nismo bili dobro pozicionirani u šesnaestercu. Kada smo zabili golove opustili smo se, a bilo je i dobrih stvari. Momci su odradili utakmicu s dosta šansi. Imali smo loš ulazak u drugo poluvrijeme, izgubili smo presing doseg. Analizirat ćemo utakmicu i biti pametniji”, rekao je Mislav Karoglan, trener Hajduka.

“Imamo amplitude u igri, ali dok je god više dobrih stvari onda si zadovoljan, ne treba tražiti kruha preko pogače. Treba dati i kredit Varaždinu, dobri su na lopti, guštam ih gledat, igraju bez straha. Neke faze igre imaju ponajbolje u ligi. Želim kolegi da nastavi tako raditi. Čestitam momcima, odradili smo pet utakmica, zatvorili ciklus. Idući ciklus je puno teži, svaka utakmica će biti izazovna”, dodao je trener Bijelih nakon pete pobjede u nizu. Više informacija iz Hajduka doznajte na klupskim mrežnim stranicama na adresi hajduk.hr.

VIDEO: Snimka utakmice 15. kola HNL-a Hajduk – Varaždin (3:1)

Tagged