hnk hajduk split - hnk šibenik I hnl - nogomet - ht prva liga - 2021./2022.

Hajduk u prvoj utakmici nastavka prvenstva dočekuje Šibenik – gdje gledati prijenos utakmice 18. kola HNL-a?

Hajduk u prvoj utakmici nastavka sezone 2022./2023. dočekuje na svom stadionu Poljudu Šibenik. Utakmica se igra u nedjelju, 22. siječnja 2023. godine s početkom u 15 sati. Zanimljivost ovog susreta je taj što će ovo biti trenerski debi u službenim utakmicama Ivana Leke, novog trenera Bilih. Dodajmo da je na ligaškoj ljestvici Hajduk drugi sa osvojenih 35 bodova, kojih imaju 7 manje od vodećeg Dinama. Šibenik je predzadnji, 9., sa osvojenih 13 bodova. Ukoliko Hajduk pobijedi u ovom susretu, još će se malo približiti Dinamu koji je u ovom kolu s Goricom odigrao 0:0.


“Fokus je samo na treningu i na pripremi ekipe. Uopće ne razmišljam o nekim prevelikim emocijama i mislim da je to bolje za trenera. Nastojimo kroz svaki trening, razgovor i analizu napraviti grupu od 16 igrača koji konkuriraju za početi utakmicu. No, mi i ne skrivamo previše toga i svaki naš trening je u funkciji pripreme za utakmicu. Vjerujemo da naš nogomet treba biti bolji od suparničkog da bi pobjeđivali. Zadovoljan sam odgovorom igrača na naše zahtjeve. Nitko od igrača kod mene ne kreće od nule, svatko ima svoj status, a na tebi je da ga pojačaš ili izgubiš”, rekao je Ivan Leko, novi trener Hajduka.

“Što se tiče utakmice sa Šibenikom, možemo samo pretpostaviti što će igrati na bazi nekoliko njihovih zadnjih utakmica. Pokazali smo igračima što mogu očekivati. Nastojimo saznati svaki detalj, ali protivnik će na kraju odlučiti na koji način će se pripremiti. Mi moramo biti spremni na nekoliko scenarija i zato je kvaliteta treninga vrlo važna”, dodao je Leko.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hajduk – Šibenik?

Splitski Hajduk i Šibenik igraju susret 18. kola HNL-a i pravi dalmatinski derbi u nedjelju, 22. siječnja 2023. godine u 15 sati. Prijenos ove nogometne utakmice bit će na dva televizijska kanala – MAXSport 1 i HTV2. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Dodajmo da susret na Poljudu sudi Tihomir Pejin.

Više o nogometnom klubu HNK Hajduk Split doznajte na mrežnoj adresi hajduk.hr. Više informacija o klubu HNK Šibenik možete naći na njihovim klupskim stranicama na adresi hnk-sibenik.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged