hnk hajduk split - gnk dinamo zagreb | hrvatska nogometna liga

Hajduk na Poljudu dočekuje Dinamo u 14. kolu SuperSport HNL-a – gdje gledati prijenos uživo?

Hajduk na svom stadionu Poljud dočekuje zagrebački Dinamo u 14. kolu SuperSport HNL-a. Susret se igra se u petak, 21. listopada 2022. godine, a počinje u 18 sati. Dinamo je vodeći na ljestvici i ima 34 boda – Hajduk je drugi, ali ima osam bodova manje od Plavih – ukupno 26.

Zanimljivost ove utakmice je ta da je Dinamov trener Ante Čačić pet puta predvodio Plave protiv Bilih i svaki je put slavio. No, još je zanimljivije to što je Čačić svih pet puta vodio Dinamo protiv Hajduka na Maksimiru. Dakle, ovo će mu biti prvo gostovanje s Plavima na Poljudu.


“Osobno se veselim ovoj utakmici kao, uostalom, i moji igrači jer nas čeka zaista prekrasan nogometni ambijent na Poljudu. Mi smo u dobrom raspoloženju sa željom da ovaj listopad završimo na najuspješniji mogući način, s obzirom na to da nakon Hajduka imamo dvoboje protiv Milana, Osijeka, Chelseaja… Svaka je utakmica priprema za onu sljedeću. A nema bolje generalne probe od ove za Milan“, rekao je trener Ante Čačić uoči novog vječnog derbija.

Dinamova momčad je uoči derbija naišla na neočekivane probleme…

“Neki igrači imaju virozu – Daniel Štefulj, Robert Ljubičić, Ivan Nevistić, Marko Bulat i Mahir Emreli. Nadam se da će na tome i stati i da nećemo ući u širu epidemiju, a to ćemo znati prije treninga. Hoće li putovati u Split? Znamo da Nevistić, Bulat i Emreli neće, a za Štefulja i Ljubičića ćemo još vidjeti. Nadam se samo da se do utakmice neće pojaviti još netko sa sličnim problemima”, dodao je Čačić.

“Mislim da je Dinamo zorno pokazao u zadnjih par mjeseci da ima kvalitetu i da protiv svakog suparnika na svakom terenu može težiti pobjedi. Naš je imperativ biti na svom maksimumu koliko je to u ovom trenutku moguće. U dobrom smo tonusu i imamo dovoljan fond igrača. I domaćini su također u dobrom ritmu. Sa novim trenerom Mislavom Karoglanom su osvojili 13 bodova što je dobar učinak. Uz to imat će veliku potporu s tribina, što nam garantira da ćemo gledati dobru utakmicu. Ja sam optimist. Nadam se da će Dinamo pokazati svoju kvalitetu i ako tako bude, vjerujem da možemo doći do dobrog rezultata”, rekao je Ante Čačić.

“Dodao bih da je prošla prva trećina prvenstva. Odigrali smo 12 utakmica i još su 72 boda u opticaju. Ne držim da će ova utakmica riješiti prvenstvo bez obzira na ishod. Prvenstvo će i dalje biti živo. Dinamu je važno ići iz utakmice u utakmicu i učinit ćemo sve da ta dinamika bude uspješna i da nas održava na tronu. To smo dosad uspješno činili, nadam se da ćemo i u petak. Ni u jednom trenutku ne smijemo misliti da je prvenstvo gotovo bez obzira na bodovnu razliku. Hajduk je ozbiljan konkurent, a ne smijemo zanemariti da se Osijek diže – ušao je u dobru seriju. Moramo zaista biti fokusirani na svaku sljedeću utakmicu”, smatra trener Dinama.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hajduk – Dinamo?

Utakmica 14. kola SuperSport HNL-a između nogometnih klubova HNK Hajduk Split i GNK Dinamo Zagreb igra se u petak, 21. listopada 2022. godine u 18 sati na stadionu Poljud u Splitu. Prijenos nogometne utakmice bit će na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu HNK Hajduk Split možete naći na klupskim stranicama na adresi hajduk.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Trener Čačić najavio derbi 14. kola HNL-a Hajduk – Dinamo

Tagged