hajduk - lokomotiva | hrvatska nogometna liga | supersport hnl

Hajduk – Lokomotiva 1:2 | Lokosi u 27. kolu HNL-a s dva gola Mudražije pobijedili Bile

Hajduk i Lokomotiva odigrali su susret 27. kola Supersport HNL-a na Poljudu u subotu, 16. ožujka 2024. godine. A prilično neočekivano, Bili su doživjeli poraz od Lokomotive od 1:2 i dodajmo, igrali su od 23. minute s igračem manje jer je Mikanović dobio dva žuta kartona. Za Lokomotivu je dva lijepa gola zabio Robert Mudražija, dok je Marko Livaja ublažio poraz je u sudačkoj nadoknadi vrlo atraktivnim golom. Nakon ovog poraza Hajduk je na drugom mjestu sa 55 bodova, 4 manje od prve Rijeke te jednim više od Dinama, koji ima i utakmicu manje od vodećeg dvojca.

“Ovo su bodovi na koje smo računali. Dobro smo ušli u utakmicu i kontrolirali smo posjed. Ali Diallo je bio potpuno van utakmice. Crveni karton nam je bio šok. Ono što mogu zamjeriti je gol iz kornera. Ne može lopta tako proći kroz pet metara. Početkom drugog poluvremena smo stiskali. Drugi ključan moment je bio penal. Da smo zabili imali bi otvorenu utakmicu. S igračem manje nemam što zamjeriti. Imali smo deset udaraca na gol i 60 posto posjeda. Prvih 20 minuta smo ih maksimalno kontrolirali. Vidio sam da smo raspoloženi na lopti. Da je bilo 11 na 11 siguran sam da bismo pobijedili. Puno sam lošijih utakmica vidio od Hajduka”, rekao je Mislav Karoglan, trener Hajduka.

“Sigurno je ovo težak udarac za nas, momčad, ali i cijeli klub. Nadam se da ćemo se dignuti. Mislim da su dva ključna detalja odlučila utakmicu, Mikanovićev crveni i moj penal. Da nismo dobili crveni… Dobro smo kontrolirali utakmicu do tada. Druga stvar je moj penal u 55. minuti. Da sam zabio utakmica bi išla u drugi ritam. Mislim da bi čak izvukli pobjedu. Idemo se uzdignuti iz ovoga. Ima još devet kola, dva-tri derbija. Mislim da možemo biti pravi, nadam se da ćemo se vratiti na pobjedničke staze”, rekao je Marko Livaja. A HNK Hajduk Split i njegove aktivnosti možete pratiti na klupskom Facebook profilu.

VIDEO: Hajduk – Lokomotiva 1:2 | Snimka utakmice 27. kola HNL-a

Tagged