hajduk - hrvatski dragovoljac / nogomet - ht prva liga

Hajduk i Hrvatski dragovoljac na Poljudu igraju susret 33. HNL-a – gdje gledati prijenos?

Hajduk i Hrvatski dragovoljac na stadionu Poljud u petak, 29. travnja 2022. godine u 18 sati igraju susret u okviru 33. kola HT Prve lige. Podsjetimo, Hajduk i Hrvatski dragovoljac su odigrali tri međusobna susreta u ovoj sezoni, a Bijeli su iz sva tri izašli kao pobjednici. U prvom susretu Hajduk je na samom kraju utakmice uspio preko Stefana Simića zabiti za 1:0. Na Poljudu su Bijeli pobijedili 2:0, a u posljednjem susretu odigranom u Kranjčevićevoj pobjedu Hajduku je donio Marko Livaja s tri postignuta pogotka.

U proteklom kolu Hajduk je gostovao u Koprivnici, gdje je utakmica sa Slavenom Belupom završila podjelom bodova. Bijeli trenutno drže treće mjesto i imaju 6 bodova manje od vodećeg Dinama. Dragovoljac je i dalje posljednji na tablici unatoč pobjedi protiv Šibenika u posljednjem kolu – sada ima 18 bodova, 9 manje od Istre koja je deveta.

Valdas Dambrauskas najavljuje pobjedu

“Ostale su nam još četiri utakmice za odigrati. Ako postoji i samo mala šansa, mi se moramo nadati da je moguće biti prvi na kraju sezone. Znamo već neko vrijeme da rasplet prvenstva nije samo u našim rukama. Sutra je najbitnija utakmica i bez obzira tko je naš protivnik mi uvijek moramo dati najbolje od sebe i pokušati osvojiti sva tri boda. Odradili smo kvalitetne treninge ovaj tjedan, a imamo još jedan. Također odradili smo individualne sastanke, sastanak cijele ekipe i video analizu. Vjerujem da ćemo protiv Dragovoljca biti na nivou na kojem moramo biti”, rekao je trener Hajduka Valdas Dambrauskas.

Glavna sutkinja utakmice je Ivana Martinčić iz Koprivnice. Pomagat će joj Sanja Rođak Karšić iz Podravskih Sesveta i Nikola Kečkiš iz Virovitice. Četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Mario Zebec iz Cestice, a asistent VAR suca Goran Pataki iz Đakova.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hajduk – Hrvatski Dragovoljac?

Utakmica 33. kola HNL-a između nogometnih klubova Hajduk i Hrvatski Dragovoljac igra se na stadionu Poljud u Splitu. Utakmicu možete uživo gledati u petak, 29. veljače 2021. godine u 18 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu ArenaSport 3. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu NK Hrvatski dragovoljac doznajte na mrežnoj adresi nk-hrvatskidragovoljac.hr, dok o klubu HNK Hajduk informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi hajduk.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged