hnk hajduk split - gnk dinamo zagreb | hrvatska nogometna liga

Hajduk i Dinamo igraju susret 14. kola HNL-a – kako do ulaznica za Poljud?

Dinamo nakon utakmice s Varaždinom ide u Split gdje ga u novom vječnom derbiju u 14. kolu HNL-a Hajduk. Taj susret je na rasporedu u petak, 21. listopada 2022. godine u 18 sati, a igrat će se na stadionu Poljud. Dinamo je na raspolaganje dobio 1463 ulaznica za gostujuću poljudsku tribinu jug. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a navijači Plavih će ju moći kupiti isključivo na Ticket pointu u Zagrebu.


Pravo prvokupa ulaznica za utakmicu Hajduk – Dinamo imat će vlasnici godišnjih ulaznica Dinama za sezonu 2022./2023. To pravo navijači mogu iskoristiti u ponedjeljak, 17. listopada od 11 do 19 sati. Pravo prvokupa moguće je isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir, uz predočenje važeće godišnje ulaznice. Slobodna prodaja preostalog dijela ulaznica za ostale navijače bit će u utorak i srijedu, 18. i 19. listopada od 11 do 19 sati.

Na Ticket pointu moguće je gotovinsko ili kartično plaćanje. Za svaku ulaznicu potrebno je predočiti važeći osobni dokument – osobnu iskaznicu ili putovnicu ili presliku ili fotografiju dokumenta. S obzirom na to da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime i nisu prenosive. Nakon kupovine neće biti moguće promijeniti osobne podatke ispisane na ulaznici. U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca od ulaznica.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Hajduk – Dinamo?

Utakmica 14. kola SuperSport HNL-a između nogometnih klubova HNK Hajduk Split i GNK Dinamo Zagreb igra se u petak, 21. listopada 2022. godine u 18 sati na stadionu Poljud u Splitu. Prijenos nogometne utakmice bit će na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu HNK Hajduk Split možete naći na klupskim stranicama na adresi hajduk.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Dinamo specijal – Josip Drmić i Robert Ljubičić

Tagged