hnk hajduk split - gnk dinamo zagreb | hrvatska nogometna liga

Hajduk i Dinamo igraju polufinalni susret Kupa Hrvatske na Poljudu u srijedu, 3. travnja 2024. godine – navijači Dinama imaju na raspolaganju 662 ulaznice

Nakon obračuna u 28. kolu Supersport HNL-a kojeg su Plavi pobijedili s 0:1, Hajduk i Dinamo ponovo igraju svoj “vječni derbi”, a ovoga puta se sastaju u sklopu polufinala Supersport Hrvatskog nogometnog kupa i to već u srijedu, 3. travnja 2024. godine. A kao i prošli ligaški susret, ova kup-utakmica se igra na stadionu Poljud, a počinje u 19 sati. Više o tom novom “vječnom derbiju” doznajte ovdje, a kako do ulaznice doznajte ovdje.

Što se tiče ulaznica za ovaj najveći hrvatski nogometni derbi, navijači Hajduka ih mogu kupiti na blagajnama stadiona Poljud, dok Dinamovi navijači imaju na raspolaganju 662 ulaznice. Njih će se moći kupiti na Ticket pointu na Maksimiru i to u ponedjeljak, 1. travnja 2024. godine, u terminu od 11 do 19 sati. Dodajmo da je cijena ulaznica 5 eura. I napominjemo da policija preporučuje navijačima Dinama da na dan utakmice polufinala Kupa dođu na naplatnu postaju Dugopolje najkasnije do 15:30 sati. Što drugo poručiti nego idemo zajedno po finale Kupa!

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos kup-utakmice Hajduk – Dinamo?

Utakmica polufinala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između klubova HNK Hajduk Split i GNK Dinamo Zagreb igra se na stadionu Poljud u Splitu u srijedu, 3. travnja 2024. godine u 19 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju vrlo izjednačen susret. Tako su na pobjedu Plavih i Bilih kvote 2.65, dok je kvota na neriješeno 3.40.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu HNK Hajduk Split možete naći na klupskim stranicama na adresi hajduk.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka 107. vječnog derbija između Hajduka i Dinama (0:1)

Tagged