hnk gorica - logo 2020.

Gorica i Hajduk se sastaju u 7. kolu HT Prve lige – gdje gledati prijenos?

Otkad je Gorica u prvoj ligi, a to je od 2018. godine, kad god je na rasporedu bio Hajduk, uvijek je prolazila jako dobro ili odlično. Sve skupa međusobno su igrali pet utakmica – četiri prvenstvene i jedan susret u kupu. U posljednja četiri susreta Gorica je pobijedila, a u prvom prvoligaškom ogledu ove sezone završilo je 1-1.

Za taj jedan bod koji je Hajduk osvojio zasluga se pripisuje tadašnjem treneru Zoranu Vuliću (igralo se u studenome 2018. godine), a njegovi nasljednici na klupi, Siniša Oreščanin, Damir Burić i Igor Tudor, redom su zabilježili poraze.


Dodajmo da je prošla sezona bila najteža za Hajduk i to posebno na utakmicama na Radnikovom stadionu u Velikoj Gorici. Gorica je izbacila Hajduk iz Kupa i pritom upisala još dvije pobjede. U samo tri dana, krajem listopada i početkom studenoga 2019. godine, Gorica je svaki put s identičnih 2:1 slavila protiv Hajduka.

Utakmica sedmog kola HT Prve lige između HNK Gorice i HNK Hajduka igra se u subotu, 3. listopada 2020. godine na stadionu Radnik u Velikoj Gorici u ulici Hrvatske Bratske Zajednice 80. Od ovog kola ponovo se vraćaju navijači na stadione pa će ih u Gorici biti maksimalno 1700! Cijene ulaznica su, ovisno o tribini, 50, 60 i 80 kuna. Sudac utakmice je Damir Batinić.

Kad ste već u Gorici, dođite i na košarkaški sudar KK Gorice i KK Zadra u Gradskoj sportskoj dvorani!

“Kad gledamo u globalu, činjenica je da smo uzeli 13 bodova u šest kola. To je lijepa zaliha bodova na početku sezone. Naravno da ostaje žal što smo nakon uvodne četiri pobjede osvojili samo jedan bod u sljedeće dvije utakmice, budući da smo imali šansu uzeti više. Pred nama je Hajduk, a mi idemo tražiti nove bodove i nove pobjede. Nadam se da ćemo nastaviti tu seriju dobrih partija protiv Hajduka doma, ali… Hajduk je Hajduk!”, rekao je igrač Gorice Matija Dvorneković, popularni Nindža.

Dodajmo da ukoliko dolazite na utakmicu na Radnik, proširite svoj plan za sportsko subotnje poslijepodne. Derbi košarkaškog prvenstva – HT Premijer liga – sudar KK Gorice i KK Zadra u Gradskoj sportskoj dvorani od 17.30 sati. Nakon košarke, odšetajte se nekoliko stotina metara do udaljenog stadiona i derbija nogometnog prvenstva – okršaja Gorice i Hajduka od 19.05 sati. Više o HNK Gorici doznajte na klupskim mrežnim stranicama.

Gdje možete gledati prijenos uživo utakmice 7. kola HT Prve lige Gorica – Hajduk?

Utakmicu između HNK Gorice iz Velike Gorice i HNK Hajduka iz Splita možete uživo gledati u subotu, 3. listopada 2020. godine od 19.05 sati na Arena Sport 3 kanalu (platforma Hrvatskog Telekoma) i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Prva hrvatska nogomenta liga – poredak

Tagged