tramvaj - stadion maksimir - dinamo zagreb - ožujak 2021.

Godišnja ulaznica za Dinamove utakmice dostupna do ponedjeljka, 22. kolovoza 2022.

Godišnja ulaznica koja omogućuje posjet svim utakmicama koje GNK Dinamo Zagreb u sezoni 2022./2023. igra na stadionu Maksimir može se kupiti do ponedjeljka, 22. kolovoza 2022. godine i to do 19 sati! Podsjetimo, godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir u svim natjecanjima u kojima igra Dinamo.

A ove sezone to su SuperSport HNL, SuperSport Hrvatski nogometni kup i SuperSport Superkup. Također, ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice UEFA natjecanja u periodu od srpnja 2022. do lipnja 2023. godine.


Ukoliko kupite godišnju ulaznicu, ona Vam omogućava ulaz na svaku domaću utakmicu Dinama i to bez čekanja na blagajni. A cijena godišnje ulaznice povoljnija je od zbroja cijena pojedinačnih ulaznica za domaće utakmice kroz cijelu sezonu.

Godišnja ulaznica za stadion Maksimir

Cijene godišnjih ulaznica:

 • tribina sjever dolje: 700 kuna
 • tribina sjever gore: 700 kuna
 • tribina zapad gore: 1100 kuna
 • ulaznice je moguće kupiti uz kartično plaćanje, kao i na rate

Članovi kluba imaju pravo iskoristiti popust na kupovinu godišnje ulaznice, uz predočenje važeće članske iskaznice ili potvrde o uplati članarine. Popust uz predočenje jedne članske iskaznice može se iskoristiti samo za kupovinu jedne godišnje ulaznice. Članski popust moguće je iskoristiti samo na Ticket pointu na stadionu Maksimir.

Za korištenje članskog popusta potrebno je predočiti ili važeću člansku iskaznicu ili potvrdu o uplati članarine. Članarinu je moguće uplatiti samo gotovinskim plaćanjem. Također, u blizini Ticket pointa bit će otvoreno dodatno mjesto za učlanjenje ili za produljenje članstva. Na ovom punktu članstvo je moguće uplatiti jedino uz gotovinsko plaćanje.

Cijene godišnjih ulaznica uz članski popust:

 • tribina sjever dolje: 550 kuna
 • tribina sjever gore: 550 kuna
 • tribina zapad gore: 900 kuna

Pogodnosti za vlasnike godišnjih ulaznica

 • povoljnija cijena godišnje ulaznice u odnosu na zbroj pojedinačnih ulaznica kroz cijelu sezonu
 • isto mjesto na tribini kroz cijelu sezonu
 • ulaz direktno na stadion uz godišnju ulaznicu
 • pravo prvokupa ulaznica za gostujuće utakmice

Za djecu starosti do 12 godina roditelj ili skrbnik može preuzeti besplatnu godišnju ulaznicu za tribinu sjever gore. Ova pogodnost odnosi se na osobe koje za sebe kupuju godišnju ulaznicu za tribinu sjever gore te uz to imaju pravo preuzeti besplatnu godišnju ulaznicu za dijete/djecu starosti do 12 godina. Pogodnost vrijedi samo za tribinu sjever gore. Besplatnu dječju godišnju ulaznicu roditelj ili skrbnik mogu preuzeti na Ticket pointu u radnom vremenu blagajni, uz obavezno predočenje osobnog dokumenta djeteta (rodni list ili putovnica). Ulaznica nije dostupna u online prodaji.

Za tribinu sjever gore u novoj sezoni bit će otvoreni posebni odvojeni ulazi između istočne i sjeverne tribine stadiona (ulaz s Maksimirske cesta). Ulazi na tribinu sjever dolje i sjever gore bit će odvojeni. Za ulaz na tribinu sjever dolje predviđeni su ulazi broj 1 i 2. U slučaju da ukupan kapacitet godišnjih ulaznica predviđen za ovu sezonu u nekom trenutku bude rasprodan, klub će o tome obavijestiti javnost putem svoje mrežne stranice na adresi gnkdinamo.hr.

VIDEO: Za pravog navijača nema izgovora – KUPI GODIŠNJU!

Tagged