krc genk - gnk dinamo zagreb | uefa europa league | season 2021./2022.

Genk i Dinamo igraju u 2. kolo Europske lige u četvrtak, 30. rujna 2021. godine – kako do ulaznica?

Zagrebački Dinamo i Genk u četvrtak, 30. rujna 2021. godine u Genku na Luminus areni s početkom u 21 sat igraju utakmicu 2. kola Europske lige. Navijači Dinama koji žele prisustvovati utakmici mogu kupiti kupon za utakmicu koji će u zadanom terminu moći zamijeniti za ulaznicu. Cijena kupona za navijače Dinama za gostujući navijački sektor stadiona K.R.C. Genk iznosi 230 kuna ili nešto više od 30 eura. Navijači iz Hrvatske mogu kupon za ulaznicu kupiti isključivo na Ticket pointu kod stadiona Maksimir. Napominjemo da za kupovinu ulaznica nije potrebna prijava putem web aplikacije.

Broj kupona za kupovinu nije ograničen, ali je za svaki kupon potrebno predočiti važeći osobni dokument. Razlog tome je taj što su svi kuponi personalizirani, glase na ime i prezime i nisu prenosive. U slučaju otkaza nakon kupovine, nema mogućnosti povrata novca od kupona. Dodajmo da će se kupon zamijeniti sa ulaznicom u četvrtak, 30. rujna od 19 do 21 sat kod gostujućeg sektora stadiona Luminus Arena u Genk. Kupovina ulaznica za gostujući sektor moguća je jedino i isključivo preko GNK Dinama!

Genk je vrlo zahtjevan suparnik. Svi smo to vidjeli i na zadnjoj utakmici protiv Rapida u Beču kada su pobijedili s 1:0. I u svojem prvenstvu igraju autoritativno, neovisno o tome što su u zadnjoj utakmici izgubili. Vrlo su nezgodni u fazi napada, s iznimno jakim, visokim, a brzim napadačem. Morat ćemo se pripremiti na to i tražit ćemo svoju prigodu. Naši napadači pokazali su da možemo računati s njihovim pravim učinkom. Nažalost, bojim se da smo za tu utakmicu izgubili Denija Jurića, ali imamo još baruta u nogama. Naime, on je na utakmici protiv Slaven Belupa imao distorziju zgloba – suparnički igrač mu je legao na nogu. Prve impresije nisu dobre”, dodao je trener Dinama.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Genk – Dinamo?

Utakmica 2. kola Europske lige između Genka i Dinama igra se na Cegeka Areni (Luminus arena) u belgijskom gradu Genku. Utakmicu možete uživo gledati u četvrtak, 30. rujna 2021. godine u 21 sat. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok novosti iz kluba KRC Genk možete pronaći na njihovoj službenoj stranici na adresi krcgenk.be. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Trener Krznar komentira utakmicu sa Slavenom i najavljuje susret sa Genkom

Tagged