fresh corner | rk zagreb | 2023.

Fresh Corner novi je generalni sponzor Rukometnog kluba Zagreb

Simboličnim potpisivanjem dresa INA i Tifon najavili su jednogodišnju suradnju s Rukometnim klubom Zagreb, a tako ovaj rukometni velikan u novu sezonu tako ulazi sa novim generalnim sponzorom – tvrtkom Fresh Corner! Ugodan ambijent Fresh Cornera kupci Ine i Tifona prepoznaju svaki dan, a danas je u jednom takvom, u Upravnoj zgradi Ine u Zagrebu, najavljena sponzorska suradnja Ine i Tifona s najtrofejnijim hrvatskim rukometnim klubom – RK Zagrebom.

U lov na nove titule u domaćem prvenstvu te što bolji rezultat u Machineseeker EHF Ligi prvaka rukometaši Zagreba krenut će uz potporu brenda Fresh Corner. Ugovor o sponzorskoj suradnji simbolično su potpisali predsjednica Uprave Ine Zsuzsanna Ortutay, predsjednik Uprave Tifona Siniša Komnenović i direktor Rukometnog kluba Zagreb Vedran Šupuković.

INA kao najveća hrvatska kompanija ima želju i čast podržati najuspješnije sportske kolektive. A RK Zagreb kao najtrofejniji hrvatski rukometni klub sinonim je uspjeha. Isto se može primijeniti na Inu i Tifon koji već godinama uspješno razvijaju gastrokoncept Fresh Corner, dokazano prvi izbor kupaca. Rukometašima Zagreba želimo puno sreće i uspjeha, a u Ini će imati najvjernije navijače”, rekla je Suzsanna Ortutay, predsjednica Uprave Ine.

Društveno odgovorno poslovanje važan je segment poslovanja

“Svjesni smo važnosti sporta u Hrvatskoj i upravo zbog toga iznimno ponosni što je Tifon, kroz brend Fresh Corner, dio ove suradnje. Zajedno s navijačima diljem zemlje, podržat ćemo rukometaše Zagreba na putu do ostvarenja što boljih rezultata”, rekao je Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona.

“Veliko nam je zadovoljstvo biti ovdje danas s našim novim prijateljima i partnerima. INA i Tifon sinonim su za uspješnost i vrhunski proizvod. A mi se s naše strane trudimo biti isti takav primjer na polju sporta. Vjerujem da će ova suradnja biti plodonosna i na obostrano zadovoljstvo. U ime svih članova našeg sportskog kolektiva iskreno se zahvaljujem ljudima u Ini i Tifonu koji su prepoznali našu vrijednost i koji su nam odlučili pružiti ruku partnerstva i biti vjetar u naša jedra na putu do novih velikih sportskih uspjeha”, rekao je Vedran Šupuković, direktor Rukometnog kluba Zagreb.

Fresh corner nudi vrhunsku kavu, hot-dog, slastice, napitke…

U vrhunskoj Fresh Corner kavi, hot dogu i ostalim zalogajima na predstavljanju suradnje uživali su i rukometaši Zagreba Ivan Čupić, Jakov Gojun, Zvonimir Srna i Luka Lovre Klarica te trener Slavko Goluža. Priliku su iskoristili za najavu predstojeće sezone i utakmice Machineseeker EHF Lige prvaka protiv moćnog Kiela.

“Mi sportaši bavit ćemo se sportskim dijelom ove priče pa ću i ja tako iskoristiti priliku da najavim veliku utakmicu koja nas uskoro čeka u Areni Zagreb. THW Kiel jedna je od najboljih ekipa svijeta, a predvodi ih kapetan Domagoj Duvnjak. Mislim da bi to trebala biti dovoljna pozivnica svim navijačima da nas dođu podržati. A mojim igračima ovo bi morala biti sva potrebna motivacija. Očekuje nas težak dvoboj, ali mi u našoj Areni uvijek idemo na pobjedu te će tako biti i ovog puta. Vjerujem u svoje dečke i da mogu parirati jednoj od najskupljih ekipa današnjice. Uz pomoć naših novih sponzora te navijača koji će nadam se ispuniti Arenu, sve je moguće”, rekao je Slavko Goluža, trener RK Zagreb.

INA i Tifon već dugi niz godina uspješno razvijaju gastrokoncept Fresh Corner na svojim maloprodajnim mjestima. A suradnja se sada nastavlja i zajedničkom podrškom rukometašima Zagreba. Uz jake sponzore kao što su INA i Tifon te njihov Fresh Corner, sportske ambicije Rukometnog kluba Zagreb zasigurno rastu. Više o RK Zagreb doznajte na mrežnim stranicama na adresi rk-zagreb.hr.

VIDEO: INA Fresh Corner kava

Tagged