hrvatska - švicarska / croatia - switzerland / euro u21 slovenia hungary 2021

EURO U21: Hrvatska – Švicarska – 2. kolo skupine D – gdje gledati prijenos

Hrvatska i Švicarska igraju drugo kolo skupine D Europskog prvenstva za igrače do 21 godine. Utakmica se igra u nedjelju, 28. ožujka 2021. godine u 18 sati, u Kopru na stadionu Bonifika. Utakmicu sudi Dennis Higler iz Nizozemske.

Mladi Vatreni su loše počeli prvenstvo – izgubili su od Portugala s 1:0. Njihovi protivnici su istim rezultatom pobijedili Englesku. Sada je u poretku takvo stanje da je u nekim teorijama Hrvatskoj dovoljan i neriješen rezultat (uz pobjedu nad Engleskom), ali imperativ je ipak pobjeda.

“Svjesni smo da su nam nakon rezultata iz prve utakmice šanse manje, ali nastojat ćemo pobijediti i osvojiti tri boda. U nekoj teroriji i neriješeno bi nam igralo, no, nećemo kalkulirati. Nisam siguran mogu li reći da su oni najbolji zbog sepcifičnosti utakmice protiv nas ili zbog toga jer su Englezi i Švicarci odigrali jednu jako dobru utakmicu. Treba vidjeti kako će Portugal igrati s njima. Grupa je jako teška, nivo kvalitete svih reprezentacija je izrazito visok i treba odigrati jako dobro utakmicu od početka do kraja”, rekao je Igor Bišćan, izbornik mlade reprezentacije.

Moramo krenuti agresivno i napadački, znamo da bez pobjede ne možemo proći i da ćemo se moramo se vaditi Engleza. Portugal jedna od najboljih ekipa na ovom prvenstvu. Izgubili smo, ali neće to utjecati na samopouzdanje. Znam da ćemo proći skupinu”, rekao je Luka Ivanušec. Luka je dodao poraz od Portugala nije jako djelovao na samopouzdanje njega i njegovih suigrača.

Gdje gledati utakmicu Hrvatska – Švicarska?

Utakmicu 2. kola Europskog prvenstva za igrače do 21 godine između Hrvatske i Švicarske možete uživo gledati u nedjelju, 28. ožujka 2021. godine u 18 sati na TV kanalu HTV2. Utakmica se igra u Kopru na stadionu Bonifika, a više o EURO U21 doznajte na mrežnoj adresi uefa.com/under21.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Video: MINI VATRENI PODCAST: Dario Špikić

Euro U21 – Slovenija i Mađarska 2021 – skupina D

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - -