hrvatska - engleska / croatia - england / euro u21 slovenia hungary 2021

EURO U21: Hrvatska i Engleska igraju 3. kolo u skupini D – gdje gledati?

Hrvatska i Engleska igraju treće kolo skupine D Europskog prvenstva za igrače do 21 godine. Utakmica se igra u srijedu, 31. ožujka 2021. godine u 18 sati i to ponovo u Kopru na stadionu Bonifika. Utakmicu sudi Harm Osmers iz Njemačke. Podsjetimo, iz prva dva kola mladi Vatreni izvukli su poraz i pobjedu, tako da u ovoj utakmici ovise sami o sebi.

U vrlo neizvjesnoj utakmici protiv Švicarske, Hrvatska je izborila tešku pobjedu od 3:2. Uz to, izabranici Igora Bišćana su tako ostvarili prvu povijesnu pobjedu na Euru, ali i ostali u igri za četvrtfinale. Trenutno samo Portugal u našoj skupini ima dvije pobjede i šest bodova, dok po jednu imaju Hrvatska i Švicarska. Engleska je ima zadnja sa dva poraza. No, stanje na tablici je takvo da čak niti prvoplasirani Portugal nije siguran da li će proći dalje. Sve će se rješavati u posljednjem kolu, a možda će odlučivati i gol razlika.

U prva dva kola Englezi su najveće razočaranje ovog nogometnog turnira. Svi su očekivali kako će oni biti prvi ili drugi u skupini. No, nikako ih ne treba podcijeniti, jer baš u zadnjem kolu mogu svima pomrsiti račune. Koncept igre mogao bi biti sličan onom protiv Švicarske. Prevedeno, Englezima se neće ostaviti prostora za razigravanje.

“Mi i Englezi smo trenutačno u potpuno suprotnom psihičkom momentumu. Oni su u svoje prve dvije utakmice razočarali, ali to nas ne smije zavarati. Radi se o vrlo kvalitetnoj reprezentaciji, a i oni još uvijek imaju realne izglede za prolazak. Potrebna im je pobjeda i poraz Švicarske. Znamo da nas čeka jako teška utakmica, kao i sve na ovoj razini”, rekao je Igor Bišćan, izbornik mlade reprezentacije.

Gdje gledati utakmicu Hrvatska – Engleska?

Utakmicu 3. kola Europskog prvenstva za igrače do 21 godine između Hrvatske i Engleske možete uživo gledati u srijedu, 31. ožujka 2021. godine u 18 sati na TV kanalu HTV2 ili HRTi platformi. Utakmica se igra u Kopru na stadionu Bonifika, a više o EURO U21 doznajte na mrežnoj adresi uefa.com/under21.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Video: MINI VATRENI PODCAST – Mario Vušković

Euro U21 – Slovenija i Mađarska 2021 – skupina D

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - -