dinamo zagreb - esport - 2021.

Dinamo Zagreb ima momčadi koja je osigurala nastup u e-Ligi prvaka 2021

Dinamo je nakon sjajne sezone u Europskoj ligi i dalje u igri za europski naslov. Ovaj puta se radi o Dinamovoj e-sport momčadi koja sigurala je nastup u e-Ligi prvaka! Iako je e-Dinamo u polufinalu playoffa Hellenic PES lige upisao poraz od ekipe Crvene Zvezde 2:1, zbog ranijih rezultata modri idu dalje!

U prvoj utakmici Hellenic PES lige momčad Dinama povela je 1:0 pogotkom Vojkovića, ali Crvena Zvezda je poravnala rezultat na 1:1 i u samom finišu utakmice povećala na 2:1. Drugu utakmicu Dinamova eSport momčad pobijedila je uz 2:1, a strijelci su bili Radolović i Benčić.


Taj rezultat je donio i treću odlučujuću utakmicu. U trećem susretu Dinamova momčad nažalost nije uspjela iskoristiti veliku priliku i Zvezda je to kaznila. Prvo su poveli 1:0 da bi odmah minutu nakon zabili za 2:0. Rezultat se do kraja nije mijenjao i Crvena Zvezda je prošla u finale.

Bez obzira na to, Dinamova momčad svojim je plasmanom u TOP 4 Hellenic lige ostvarila i plasman na prestižno natjecanje HFP Ligi prvaka, a uz to se ujedno okreće i obvezama u HFP kupu. Više o Dinamu doznajte na mrežnim stranicama na adresi gnkdinamo.hr.

Tagged