dinamo - villareal / uefa europa league 2021

Dinamo – Villarreal – gdje gledati prvu utakmicu četvrtfinala Europske lige?

Dinamo Zagreb i Villarreal igraju prvu četvrtfinalnu utakmicu Europske lige! Dinamovce čekaju dvije vrlo teške utakmice, ali kako su plavi igrali do sada, svi se nadamo prolasku u polufinale, a možda i malo dalje. Utakmica se igra u četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 21 sat na u Zagrebu na stadionu Maksimir. Utakmicu sudi njemački sudac Daniel Siebert.

Modri u utakmicu ulaze bez Marija Gavranovića. Joško Gvardiol je potpuno oporavljen, dok je status Brune Petkovića još upitan. Kako sada stvari stoje, mogao bi biti spreman za 20-ak minuta. Španjolci dolaze “na krilima” pet uzastopnih pobjeda – što u domaćem prvenstvo, što u Europskoj ligi. Njihov trener Unai Emery neće podcijeniti Dinamo kao što je to napravio Jose Mourinho. No, nije ni Dinamo više “kanta za napucavanje”.

“Moramo paziti na njihovog najboljeg igrača Gerarda Morena. Odlično spušta u međuprostor i stvara nemir svim momčadima na svijetu. Neće to biti laka zadaća, ali imamo planove kako mu parirati. U fazi napada ćemo se orijentirati na našu standardnu igru, odnosno iz čvrstog bloka kretati u protunapade. Naše najveće oružje je kontinuirani napad i stoga ćemo kroz posjed pokušati ugroziti Villarreal. Naši veznjaci će imati neuobičajene uloge u fazi obrane čime ćemo pokušati iznenaditi suparnika”, rekao je Damir Krznar, trener Dinama.

“Dinamo zna igrati s loptom. Ima brze i dinamične igrače koji znaju kako doći pred protivnički gol. Očekujemo da će Dinamo igrati na pobjedu od prve minute. Kada dođe red na obranu, svi Dinamovci se brane zajedno. Morat ćemo se ozbiljno pozabaviti sa njima. Kada ćemo imati loptu, morat ćemo nadvladati njihove redove koje će nas dosta pritiskati. Posebno ćemo pripaziti na protunapade, jer Dinamovi igrači jako brzo idu prema naprijed”, rekao je Unai Emery, trener Villarreala.

Gdje gledati live stream utakmice Dinamo – Villarreal?

Utakmicu četvrtfinala Europske lige između Dinama i Villarreala možete uživo gledati u četvrtak, 8. travnja 2021. godine u 21 sat. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 1. Prva utakmica se igra u Zagrebu na stadionu Maksimir, a više o Europskoj ligi doznajte na mrežnoj adresi uefa.com/uefaeuropaleague.

Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - -