šibenik - dinamo / nogomet - hnl

Dinamo u 9. kolu HNL-a ide u Šibenik na Šubićevac – gdje gledati prijenos?

Dinamo je zadnji put gostovao na stadionu Šubićevac koji koristi HNK Šibenik već davnog 7. travnja 2012. godine. Šibenik je tada vodio trener Goran Tomić, a Dinamo Ante Čačić. Plavi su tada glatko pobijedili sa 3-0, a zanimljivo, utakmicu je sudio Ivan Bebek. Zanimljivo je zato što će baš on suditi utakmicu 9. kolu HNL-a i voditi povratnički prvoligaški sraz nogometaša iz Krešimirovog grada i zagrebačkih Plavih.

Dinamu ovo gostovanje dolazi između dvije utakmice Europske lige, nakon remija sa Feyenoordom, a prije gostovanja kod CSKA u Moskvi. Sa druge strane, Šibenčani su osokoljeni prošlonedjeljnim trijumfom na Poljudu nad Hajdukom i kako su najavili, očekuju pobjedu nad Dinamom.


Zbog pandemije koronavirusa čiji je drugi val zahvatio Hrvatsku zadnjih desetak dana te posljedičnih odgoda, bit će to druga i jedina nogometna utakmica 9. kola HT Prve lige koja će biti odigrana. Naravno, ukoliko na sam dan utakmice bude neugodnih iznenađenja, poput povišene temperature i drugih simptoma koronavirusa.

Zanimljivo, modri su zadnji puta poraženi u Šibeniku 8. svibnja 2010. godine

Rezultat je bio 2-1, Šibenik je predvodio trener Branko Karačić, a u njemu je tada igrao današnji dinamov kapetan Arijan Ademi. Ukoliko Vas zanima više informacija o HNK Šibeniku, posjetite njihovu mrežnu stranicu na adresi hnk-sibenik.hr.

“Sigurno je da im je pobjeda protiv Hajduka dala dodatnu motivaciju i samopouzdanje. Ta pobjeda u Splitu samo potvrđuje da se radi o dobroj momčadi. Rezultati Šibenika su možda ispod onoga što prikazuju samom igrom. Njihova momčad igra dobro, atraktivno, zaslužili su osvojiti više bodova. Mi trebamo biti jako dobri i na visokoj razini da bismo u utakmicu krenuli onako kako želimo. Što se tiče igračkog kadra, s Ademijem je sve u redu, osim što ima tri šava na glavi nakon utakmice sa Feyenoordom. Stanje s Gavranovićem vidjet ćemo nakon zadnjeg treninga, ali ne bi trebalo biti problema koji bi ga udaljili s terena na više dana. Nadam se da ćemo složiti dobru i moćnu momčad”, rekao je Zoran Mamić, trener Dinama.

Gdje možete gledati prijenos uživo utakmice Šibenik – Dinamo

Utakmicu između Šibenika i Dinama možete uživo gledati u nedjelju, 25. listopada 2020. godine od 15 sati. Prijenos će biti na TV kanalu Arena Sport 3. Njega možete gledati preko operatera Hrvatski Telekom i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged