bad blue boys sopot novi zagreb

Dinamo u 5. kolu lige prvaka gostuje kod Atalante – Evo gdje možete gledati prijenos utakmice uživo

Nakon uistinu šokantne utakmice 4. kola UEFA Lige prvaka između Dinama i Šahtara, u kojoj je Dinamo ispustio pobjedu doslovno u zadnjim trenucima (utakmica je završila 3:3), Dinamo u 5. kolu u Milanu traži povoljan rezultat i prezimljavanje u Europi!

“Solidno je stanje u momčadi. Poboljšano u odnosu na utakmicu s Hajdukom (koja je završila rezultatom 1:1). Tu su Amer Gojak i Mario Gavranović, spremni su. Arijan Ademi je isto tu, jedino će nedostajati Nikola Moro zbog kartona. Dobro je raspoloženje u momčadi, dobro fizičko i mentalno stanje. Vjerujemo u dobru utakmicu”, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica.

Trener Dinama se i osvrnuo na utakmicu 1. kola UEFA Lige Prvaka u Zagrebu, kad je Dinamo slavio nad Atalantom 4:0 pred punim stadionom Maksimir: “Bili smo perfektni, odigrali smo sjajno, na kraju imali u 2-3 situacije malo i sreće kad je Atalanta imala izgledne prilike. Utakmica u Milamu je drugačija utakmica, domaćini su, igraju na svom terenu, i znaju nas sigurno u ovoj fazi bolje. Naravno da se nadamo pozitivnom rezultatu i dat ćemo sve od sebe da ga ostvarimo.”

Gdje uživo gledati prijenos utakmice Atalanta – Dinamo

Dvoboj Atalante i Dinama na stadionu San Siro počinje u 21 sat, a prijenos utakmice možete gledati na kanalu PlanetSport. Uvodna emisija u utakmicu počinje već od 20 sati.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati na televiziji ili uživo u Italiji, prijenos 5. kola Lige prvaka između Dinama i Atalante možete slušati na Drugom programu Hrvatskog radija od 20.50 sati.

Obavijesti Atalanta BC navijačima GNK Dinamo

Mole se navijači koji nemaju ulaznice za utakmicu 5. kola Lige prvaka da ne dolaze u Milano. Ulaznice neće biti moguće kupiti na dan utakmice, a ljudi bez karte bit će sankcionirani prema talijanskom zakonu. Stadion San Siro u Milanu otvara se za navijače u 26. studenoga 2019. godine u 18 sati.

Podaci na ulaznici MORAJU BITI istovjetni s podacima s osobnog dokumenta – osobne iskaznice ili putovnice.

Izgubljene ulaznice ne mogu se ponovno izraditi. Svaka je ulaznica je jedinstvena, i nije moguće izdati kopiju.

Hrvati ne mogu kupiti ulaznice za domaće tribine. Hrvatskim državljanima nije dozvoljen ulazak na druge dijelova stadiona, osim na gostujuću tribinu.

FC Atalanta je blokirala internet prodaju ulaznice hrvatskim državljanima, jer oni ne prodaju ulaznice navijačima GNK Dinamo.

Ljubičasta linija Metroa M-5 dovest će vas do stanice San Siro Stadio, to je zadnja stanica i ujedno stanica na kojoj se nalazi stadion. Od stanice do ulaza za gostujuće navijače ima oko 50 metara, cijelim putem nalaze se putokazi koji će vas usmjeravati prema gostujućem ulazu.

Svi navijači koji dolaze na stadion, bilo da dolaze vozilima ili javnim prijevozom, obvezni su proći kroz parkiralište za gostujuće navijače, jer je ono jedino vodi do ulaza za sve gostujuće navijače odnosno do ulaza broj 10 (gate 10. Nakon što navijači prođu vertikalne barijere (kentaure) na gate 10, bit će usmjereni prema tornju broj 9, koji ih vodi izravno na sektor za gostujuće navijače.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -