arijan ademi I dinamo adidas dres 2022./2023.

Dinamo predstavlja domaći i gostujući adidas dres za sezonu 2022/2023!

Dinamo predstavlja novi dres za nogometnu sezonu 2022/23.! Domaći plavi adidas dresovi bit će premijerno predstavljeni već u subotu, 9. srpnja 2022. godine na stadionu Maksimir na utakmici Superkupa između Dinama i Hajduka. Gostujući dres premijeru će doživjeti na prvom gostovanju u novoj sezoni. A uoči početka sezone predstavljamo unikatni Dinamo domaći i gostujući dres svjetski poznatog i popularnog brenda adidas i tehničkog sponzora hrvatskog prvaka.

Poruka ovogodišnje kampanje fokusira se na činjenicu da je Dinamo ponos svih navijača i građana Zagreba te da je ljubav prema plavoj boji bezvremenska. Dinamo ne pronosi izvan granica Hrvatske samo svoje ime kroz utakmice i europska natjecanja. On pronosi ime Hrvatske te utječe na uspješnost i cijenjenost hrvatskog sporta i hrvatskog nogometa. Svaki navijač Dinama od malih nogu uz podršku igračima s iznimnim ponosom slavi pobjede, dobre rezultate i trofeje “plavih”, a plava boja simbolizira svake godine pripadnost Dinamu u svakom smislu – sportski, navijački, generacijski, emotivno. Osjeti plavo iz tog je razloga slogan ovogodišnje kampanje.

Dinamo domaći dres prepoznatljive plave boje ove sezone ima posebno zanimljiv dizajn

A djelomično je i dizajniran u retro stilu. Na home dresu kragna ima zlatni obrub kao simbol zlatne generacije 1982. čiju okruglu 40. obljetnicu obilježavamo upravo ove 2022. godine. Brojevi na dresu također će biti replike brojeva iz 1982. Imat će bijele boje uz zlatni obrub. Upravo kroz te detalje ideja je bila podsjetiti navijače na dresove iz tog slavnog razdoblja, s obzirom na to da klub kroz cijelu godinu provodi brojne aktivnosti na temu velike obljetnice.

Gostujući dres bit će bijele boje. Takav dres je Dinamo kroz povijest imao već u nekoliko navrata. No, ovoga puta dres dolazi sa zanimljivim uzorkom u plavim nijansama. Brojevi na bijelom dresu bit će plave boje uz bijeli obrub, dok je kragna plave boje. Ovoga puta boju gostujućeg adidas dresa izabrali su navijači putem izbora u aplikaciji Socios.com, gdje su mogli birati između tri ponuđene boje za novi gostujući dres. Tako je pobjedu uz 40% glasova odnio prijedlog bijele boje. Bit će zanimljivo gledati Plave u bijelom dresu na zelenom terenu.

Igrači Dinama nosit će na svim dresovima grb s tri zvjezdice

One označavaju 33 osvojena naslova prvaka, dok na leđima kod ovratnika ostaje ispisan slogan kluba Nema predaje. Treća adidas garnitura bit će predstavljena kasnije tijekom sezone. U promotivnoj kampanji ove godine sudjeluju igrači Arijan Ademi, Luka Ivanušec, Josip Drmić i Robert Ljubičić te nogometašica ŽNK Dinamo Laura Kopić. I baš oni su imali prvi imali priliku odjenuti nove unikatne dresove.

Brend adidas popularan je diljem svijeta i već je nekoliko godina ponosni sponzor hrvatskog prvaka. A on niže kontinuirane uspjehe u domaćim natjecanjima i na europskoj sceni, uvijek ponosno noseći logo adidasa na prsima. Ujedno je ovaj globalni brend službeni sponzor najvažnijih nogometnih turnira na svijetu među kojima su Svjetsko nogometno prvenstvo (FIFA World Cup), Europsko prvenstvo, UEFA i UEFA Liga prvaka. Također, sponzorira i neke od najboljih svjetskih klubova. Oni su Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Bayern München, Juventus… A u elitnom društvu nalazi se već niz godina i najuspješniji hrvatski nogometni klub – zagrebački Dinamo!

Novi Dinamo adidas dres možete kupiti po cijeni od 599 kuna (dres za odrasle – muški i ženski dizajn. Također, u ponudi je i dječji dres po cijeni od 499 kuna. Novi dresovi će biti u prodaji od četvrtka, 7. srpnja 2022. godine u oba Dinamova fan shopa – na stadionu Maksimir i Jurišićevoj 2a ili ga potražite u Dinamovom web shopu.

Video: Dinamo predstavlja nove dresove za sezonu 2022./2023.

Tagged