gnk dinamo zagreb | predstavljanje dresova | maksimir zagreb | 2024.

Dinamo predstavlja Castore dresove za novu sezonu 2024/2025 u parku Maksimir u nedjelju, 7. srpnja 2024. godine

GNK Dinamo Zagreb vas poziva na predstavljanje novog dresa za sezonu 2024/2025! A ovo predstavljanje će se održati u parku Maksimir, kod velike pozornice, u nedjelju, 7. srpnja 2024. godine, u 19 sati. Podsjetimo, ove sezone Dinamo započinje novo poglavlje u suradnji s novim proizvođačem opreme, britanskom markom Castore. A Castore je poznat po svojoj kvaliteti i inovacijama u sportskoj opremi, a u klubu su “uvjereni da će njihovi igrači, kao i Dinamovi vjerni navijači, biti oduševljeni novim dresovima”.

Na eventu u parku Maksimir očekuje vas zabavan i edukativan sadržaj. Ali i glazbeni program i raznolike igre u kojima se možete okušati te osvojiti vrijedne nagrade. A šlag na tortu bit će dolazak nekolicine Dinamovih prvotimaca s kojima ćete s moći podružiti i fotografirati. Pozivamo sve navijače Dinama da dođu na ovaj event u Maksimir i da prvi vide novi dres koji će naši nogometaši nositi u nadolazećoj sezoni 2024/2025. Ukratko, bit će ovo izvrsna prilika za zajedničko druženje, fotografiranje i razmjenu iskustava. I naravno, izražavanje podrške našem klubu uoči borbe za trofeje u novoj sezoni.

Dodajmo, Dinamo je objavio da su u prodaju puštene godišnje ulaznice. A sve o načinu kako i kada možete do njih doznajte ovdje. Također, od ponedjeljka, 24. lipnja 2024. godine, u Dinamovim fan shopovima, kao i na klupskom webshopu, mogu se pronaći veliki popusti na cjelokupni Adidas asortiman. Napominjemo da se popusti kreću od 30 do 40 posto, a traju do isteka zaliha. S obzirom na navedene popuste i veliki interes kupaca, zbog visoke potražnje i velikog broja narudžbi, postoji mogućnost da će nekim kupcima narudžbe putem webshopa stići nešto kasnije od uobičajenog. Više informacija o Dinamu možete doznati na klupskim mrežnim stranicama na adresi gnkdinamo.hr.

VIDEO: GODIŠNJE ULAZNICE | Kad igraš ti, ja pratim te | GNK Dinamo Zagreb

Tagged