sportski balon - stadion maksimir - dinamo zagreb - 2021.

Dinamo postavio sportski balon u sklopu trening kompleksa na Maksimiru

Zagrebački Dinamo završio je početkom veljače 2021. godine s radovima postavljanja sportskog balona u sklopu trening kompleksa na stadionu Maksimir.

Investicija je ukupne vrijednosti 1.500.000 kuna, a riječ je sportskom balonu dimenzija 34,90 x 37,65 m x 10 metara visine. Postavljanje ovog objekta u “velikoj mjeri doprinosi poboljšanju ukupne infrastrukture i povećava potencijal za treninge prve i druge momčadi Dinama te svih kategorija nogometne škole“.


“Zadovoljan sam ovim projektom i investicijom. Klub je odlučio poboljšati kvalitetu uvjeta za rad nogometne škole, kao i prve i druge momčadi. Natkriveni objekt puno nam znači, kad je hladnije vrijeme ili kiša kako bi djeca mogla normalno odrađivati zacrtani plan i program rada. Prvenstveno, u ovom balonu kondicijski treneri mogu raditi svoje specifične programe i različite vježbe za koje je potrebno okruženje gdje si na suhom i toplom. I nogometni treneri mogu odrađivati svoje sadržaje”, rekao je Željko Kopić, voditelj Nogometne škole Dinamo.

Osim izgradnje sportskog balona, nogometna škola Dinamo uvodi i druge inovacije

“Krenuli smo s GPS sustavom u kategorijama nogometne škole, šest natjecateljskih generacija. Isto tako, postavili smo nove kamere uz sve terene što se tiče kompletne analize, procesa praćenja i vrednovanja podataka i parametara za vrijeme treninga i utakmica. Klub je u ovom dijelu napravio dosta i sigurno da će nam sve to biti od pomoći. To je i dodatni preduvjet za korak dalje naše nogometne škole”, dodao je Željko Kopić.

Više informacija o Dinamu i njegovim aktivnostima doznajte na mrežnim stranicama na adresi gnkdinamo.hr.

Dinamo investirao u sportski balon na Maksimiru

Tagged