dinamo - hajduk - rijeka / ht prva liga 2021.-2022.

Dinamo posebnim paketom ulaznica poziva na utakmice sa Rijekom i Hajdukom

Zagrebački Dinamo se u samoj završnici prvog dijela sezone natječu u tri natjecanja. Plavi igraju u Europskoj ligi gdje su osigurali novo proljeće u Europi, a nakon utakmice sa West Hamom doznat ćemo i u kojem natjecanju će igrati. Također igraju i nogometno prvenstvo Hrvatske te u Hrvatskom kupu, gdje brane dvostruku krunu.

A za nadolazeća dva derbi susreta protiv Rijeke i Hajduka, klub iz Maksimira je osigurao posebni paket ulaznica. On će biti povoljniji od cijene pojedinačnih ulaznica za obje utakmice. Dodajmo da se paketi odnose za mjesta na tribinama sjever dolje i zapad dolje. Paket ulaznica će vrijediti za četvrtfinalnu utakmicu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv HNK Rijeke te u Hrvatski Telekom Prvoj ligi protiv HNK Hajduka. Utakmica s Rijekom se igra u srijedu, 1. prosinca u 18.30 sati, dok je vječni derbi na rasporedu u nedjelju, 5. prosinca u 17:30 sati. Za one koji neće moći doći na Maksimir, gdje ćete utakmice moći gledati javit ćemo naknadno.

Cijena paketa za utakmice Dinamo – Rijeka i Dinamo – Hajduk

  • Sjever dolje: 90 kuna
  • Zapad dolje: 140 kuna
  • * dodatnih 20 kuna popusta za članove kluba

Djeca starosti do 12 godina mogu preuzeti besplatan paket za derbi s Rijekom i Hajdukom. Preuzimanje paketa bit će na Ticket pointu u ponedjeljak i utorak, 29. i 30. studenoga u radnom vremenu blagajni, uz predočenje osobnog dokumenta djeteta (rodni list, putovnica ili osobna iskaznica). Na dan utakmice neće biti prodaje paketa za djecu. Dijete starosti do 12 godina ne mora imati COVID potvrdu. No, prilikom ulaska na stadion uz ulaznicu mora biti u pratnji roditelja ili skrbnika koji posjeduje potvrdu.

Članovi kluba na cijene paketa mogu na Ticket pointu iskoristiti dodatni popust od 20 kuna na kupovinu paket. Članovi popust mogu ostvariti uz predočenje važeće članske iskaznice i osobnog dokumenta na Ticket pointu. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama gnkdinamo.hr.

Tagged