rapid wien - dinamo zagreb / uefa europa league 2021.-2022.

Dinamo otputovao u Beč gdje ga u 3. kolu skupine H Europske lige čeka Rapid

Dinamo je u srijedu ujutro, 20. listopada 2021. godine, otputovao u Beč gdje će igrati susret 3. kola Europske lige u kojem ga čeka Rapid. Podsjetimo, utakmica će se igrati u četvrtak, 21. listopada 2021. godine, a počet će u 18.45 sati. A u samom zrakoplovu su bila 23 igrača Dinama, baš koliko ih i može biti u zapisniku.

Što se tiče igračkog kadra, na zadnjem treningu koji je održan u utorak, 19. listopada na stadionu Maksimiru, Duje Čop je “osjetio zatezanje u zadnjoj loži”. On će tijekom dana u Zagrebu obaviti dodatne pretrage, zbog čega neće biti u konkurenciji za utakmicu s Rapidom. Osim Čopa, u momčadi neće biti kapetana Arijana Ademija i Denija Jurića koji su od ranije ozlijeđeni.


Igrači Dinama koje je trener Krznar poveo u Beč: Livaković, Zagorac, Horkaš, Moharrami, Mišić, Leovac, Ristovski, Dilaver, Theophile, Perić, Šutalo, Lauritsen, Ivanušec, Bulat, Gojak, Franjić, Baturina, Oršić, Petković, Menalo, Andrić, Tolić i Špikić. A prije odlaska u Beč trener Damir Krznar i igrači Stefan Ristovski i Luka Ivanušec najavili su ovu važnu utakmicu. Što su rekli možete pogledati u video intervjuu na snimci niže na stranici.

Pravila za ulazak na stadion u Beču

S obzirom na netočne objave koje su se pojavile na društvenim mrežama, a u kojima se navodi da se na temelju negativnog PCR testa može ući na stadion u Beču, Dinamo napravio je dodatnu provjeru i ta informacija koja se pokazala netočna. Dakle, na stadion u Beču NEĆE biti moguće ući s negativnim PCR ili antigenskim testovima, kako je Dinamo i objavljivao na svojoj mrežnoj stranici tijekom proteklih nekoliko dana. Više o tome kako se može ući na stadion možete pročitati na Rapidovim stranicama.

Ulaz na Allianz stadion u Beču na utakmicu SK Rapid – GNK Dinamo bit će omogućen samo onim navijačima koji će uz ulaznicu za utakmicu i osobni dokument imati važeću EU digitalnu COVID potvrdu koja je dobivena na temelju dvije stavke:

  1. Osoba koja je preboljela Covid-19 unutar 180 dana (6 mjeseci)
  2. Cijepljena osoba

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rapid – Dinamo?

Utakmica 2. kola skupine H UEFA Europa lige između Rapida i Dinama igra se na stadionu Allianz u Beču. Utakmicu možete uživo gledati u četvrtak, 21. listopada 2021. godine u 18.45 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok novosti iz kluba SK Rapid Wien možete pronaći na njihovoj službenoj stranici na adresi skrapid.at. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Video: Krznar, Ristovski i Ivanušec najavljuju utakmicu protiv Rapida

Tagged