tramvaj - stadion maksimir - dinamo zagreb - ožujak 2021.

Dinamo odradio pripreme u Rovinju i vratio se u Zagreb gdje dočekuje Sturm

Zagrebački Dinamo je u četvrtak, 20. siječnja 2022. godine uspješno završio zimski pripremni period kojeg je momčad odradila u Rovinju. Kroz 10 dana boravka u Rovinju momčad i stožer odradili su niz treninga i ukupno tri prijateljske utakmice protiv slovenskih momčadi. Plavi su u posljednjoj prijateljskoj utakmici odigranoj u srijedu, 19. siječnja, slavili rezultatom 3:0 protiv Domžala. Dodajmo da je Dinamo u sve tri odigrane pripremne utakmice pobijedio.

Redom su stizale dobre rezultatske vijesti iz Rovinja. Prvo je ostvarena pobjeda od 2:0 protiv Olimpije, zatim 4:2 slavlje protiv Kopra i na kraju uvjerljivih 3:0 protiv Domžala. Plavi su ukupno postigli devet pogodaka, a primili samo dva. Na listu strijelaca u zimskom kampu upisali su se Deni Jurić s tri pogotka te po jednom Marko Tolić, Luka Menalo, Komnen Andrić, Marko Bulat, Dario Špikić i Petar Bočkaj. Trener Željko Kopić i njegov stožer svakako imaju puno razloga za zadovoljstvo.

Momčad Dinama već u petak, 21. siječnja, nastavlja s treninzima u Zagrebu. U nedjelju, 23. siječnja, na rasporedu je posljednja provjera prije nastavka HT Prve lige i natjecanja u Europskoj ligi. Naime, Dinamo dočekuje austrijsku ekipu SK Sturm Graz, no, taj će susret biti zatvoren za gledatelje. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Dinama.

Video: Dinamo Zagreb u Rovinju – najvažniji dijelovi priprema za proljetni dio prvenstva

Video: Željko Kopić ocjenjuje pripreme u Rovinju

Tagged