godišnja ulaznica za sezonu 2023./2024. | stadion maksimir | dinamo zagreb

Dinamo obavještava da će se godišnja ulaznica za Maksimir za sezonu 2023./2024. moći kupiti od utorka, 4. srpnja 2023. godine

Zagrebački Dinamo, aktualni nogometni prvak Hrvatske, obavještava javnost da će se u novoj sezoni 2023./2024. godišnja ulaznica prodavati samo za tribine zapad dolje i sjever dolje Maksimirskog stadiona. U utorak, 4. srpnja 2023. godine počinje prvokup godišnjih ulaznica isključivo za vlasnike godišnjih ulaznica za tribine zapad dolje i sjever dolje iz prošle sezone 2022./2023. A za sve ostale navijače početak prodaje godišnjih ulaznica biti organiziran od ponedjeljka, 10. srpnja 2023. godine.

Dodajmo da članovi Dinama ostvaruju popust prilikom kupovine godišnjih ulaznica! Popust uz predočenje jedne članske iskaznice može se iskoristiti samo kako bi se kupila jedna godišnja ulaznice i to na ime koje se nalazi na članskoj iskaznici. Napominjemo da je članski popust za kupnju Dinamove godišnje ulaznice moguće iskoristiti na ticket pointu ili online na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr.

Godišnja ulaznica vrijedi za sve utakmice na stadionu Maksimir otvorene za gledatelje. S godišnjom ulaznicom direktno se ulazi na Maksimir na sve utakmice Prve hrvatske lige, Hrvatskog kupa, Superkupa i UEFA utakmice. Napominjemo da za te utakmice nije potrebno podizati jednokratnu ulaznicu. Također, mole se navijači da u novoj sezoni poštuju numeraciju sjedalica na svim tribinama. Točnije, da sjede na mjestima ispisanim na njihovim ulaznicama. Uz to, mole se navijači da prolaze i stepenice ostave prohodnima.

Godišnja ulaznica za Maksimir za sezonu 2023./2024. – cjenik i datumi početka prodaje

  • Tribina sjever dolje: 150 eura (za članove kluba 120 eura)
  • Tribina zapad dolje 350 eura (za članove kluba 300 eura)

Datumi početka prodaje godišnjih ulaznica:

Prodaja za vlasnike godišnjih ulaznica za tribine zapad dolje i sjever dolje iz sezone 2022./2023. bit će moguća od utorka, 4. srpnja do subote 8. srpnja. Radno vrijeme Ticket pointa će biti svakog dana od 11 do 19 sati. Slobodna prodaja za sve navijače Dinama bit će moguća od ponedjeljka, 10. srpnja. Godišnja ulaznica će se moći kupiti svaki dan i to od 11 do 19 sati, u radno vrijeme Ticket pointa. Dodajmo da će nedjeljom Ticket point biti otvoren samo ako se na stadionu Maksimir igra utakmica. Napominjemo da će na dan utakmice vrijediti posebno radno vrijeme!

Preduvjet kako bi se mogla kupiti godišnja ulaznica za sve navijače bit će predočenje važećeg osobnog dokumenta. To je osobna iskaznica ili putovnica, a u slučaju djeteta rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica. Napominjemo da su sve godišnje ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime! Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati godišnje ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

VIDEO: Trener Igor Bišćan komentira početak priprema i dojmove nakon prijateljske utakmice protiv Dugog Sela

Tagged