psk & dinamo - sponzorstvo 2020 - amra peternel i ivan bilić

Dinamo ima novog sponzora – Prva sportska kladionica podupite Modre!

Prva sportska kladionica (PSK) i nogometni klub Dinamo Zagreb potpisali su ugovor o sponzorstvu, koji ovu sportsku kladionicu i najuspješniji sportski kolektiv u regiji veže do 2023. godine.

Suradnja dva uspješna brenda bazirat će se kroz pojavnost loga PSK na dresu zagrebačkog Dinama te kroz “snažnu i kreativnu interakciju s navijačima i simaptizerima kluba putem digitalnih platformi”. Više o PSK doznajte na njihovim mrežnim stranicama na adresi psk.hr.

“Sretni smo i ponosni što je Prva sportska kladionica prepoznala Dinamo kao najveći sportski brend u Hrvatskoj, koji svojom pozicijom na tržištu te kroz zajedničku sinergiju s partnerima može ostvariti temelj za vrhunske poslovne rezultate, rast i razvoj. Zahvaljujemo se u ime cijelog kluba i mnogobrojnih navijača”, rekla je Amra Peternel, članica Dinamove uprave.

“Za sponzorstvo s Dinamom odlučili smo se nakon strateškog promišljanja o dugoročnoj isplativosti ulaganja u nogomet. Čast nam je biti s vama te smo uvjereni kako ćemo zajedničkim nastupom na tržištu generirati dodatnu vrijednost i ostvariti zajedničke ciljeve”, rekao je Ivan Bilić, član uprave Prve sportske kladionice, ne skrivajući zadovoljstvo novom poslovnom suradnjom.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -