zapadna tribina / stadion maksimir zagreb / 2015

Dinamo igra “vječni derbi” sa Hajdukom na Maksimiru – neće biti kiše, temperatura 10

Na rasporedu je Vječni derbi – u 16. kolu Hrvatski Telekom Prve lige na Maksimirskom stadionu igra se utakmica između Dinama i Hajduka! Utakmica se igra u petak, 22. studenoga 2019. godine u 18 sati.

“Teško nam je pao zadnji poraz od Hajduka i jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Radujemo se i vjerujemo da ćemo pokazati kao i u Rijeci da smo najbolja momčad u Hrvatskoj. Proširen nam je kadar u odnosu na tu utakmicu, neki su se igrači vratili pa ćemo biti kompletniji. Nedostaju i dalje Andrić, Kulenović i Lešković – neće ih biti do kraja polusezone, plus Ademi koji nije na raspolaganju. Vidjet ćemo s Gavranovićem i Gojakom kakva je situacija, da li riskirati ili još ne. Sve u svemu, ekipa je spremna, željna igre i pobjede”, najavio je nadolazeći derbi trener Dinama Nenad Bjelica.

Trenutačno na tablici Dinamo je prvi (34 boda), a Hajduk je drugi (30 bodova i utakmica više). Što se tiče vremena, prognoza je da neće biti kiše, a temperatura bi se u vrijeme odigravanja utakmice trebala kretati oko 10 stupnjeva.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Zagreb Advent Run 2019 – zbog velikog interesa prijave za utrke produljene do 1. prosinca!

“Agresivno, disciplinirano, hrabro, samouvjereno. To su kvalitete koje trebamo imati sutra da bismo pobijedili. To su uvijek tvrde utakmice. Mi očekujemo pobjedu i napravit ćemo sve da pobijedimo. Pred ove utakmice koje dolaze bilo bi jako dobro odigrati kvalitetno, pobijediti i puniti se samopouzdanjem uoči toga što dolazi”, dodao je Nenad Bjelica.

Gdje gledati i slušati uživo prijenos utakmice?

Ovu, ali i sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u na kanalu Arenasport 3.

Ukoliko nemate pristup televizoru, prijenos je na Drugom programu Hrvatskog radija.

Ulaznice

Prodaja ulaznica za utakmicu 16. kola HT Prve Lige GNK Dinamo – HNK Hajduk počela je u srijedu, 20. studenog u 11 sati.

Cijene ulaznica iznose:
– Tribina sjever dolje – 50 kuna
– Tribina istok – 70 kuna
– Tibina zapad dolje – 90 kuna
– Cijena ulaznica za navijače HNK Hajduk, za tribinu jug iznosi 50 kuna

Obavijest za navijače koji dolaze na stadion

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 16 sati. Za navijače je klub pripremio fan zonu na Sveticama, s ugostiteljskom ponudom i zabavnim sadržajima. Fan zona će biti otvorena od 16 do 21 sat.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Samsung i Ratovi zvijezda smislili specijalno izdanje Galaxy Note10+

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 centimetara. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.

Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom. U slučaju kišnog vremena, preporučamo nošenje kabanice.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

2 thoughts on “Dinamo igra “vječni derbi” sa Hajdukom na Maksimiru – neće biti kiše, temperatura 10

Comments are closed.