zapadna tribina / stadion maksimir zagreb / 2015

Dinamo igra “vječni derbi” sa Hajdukom na Maksimiru – neće biti kiše, temperatura 10

Na rasporedu je Vječni derbi – u 16. kolu Hrvatski Telekom Prve lige na Maksimirskom stadionu igra se utakmica između GNK Dinama i HNK Hajduka! Utakmica se igra u petak, 22. studenoga 2019. godine u 18 sati. Trenutačno je na tablici ovakvo stanje – Dinamo je prvi (34 boda), a Hajduk drugi (30 bodova), ali ima i odigranu utakmicu više. Što se tiče vremena, prognoza je da neće biti kiše, a temperatura zraka bi se u vrijeme odigravanja utakmice trebala kretati oko 10 stupnjeva.

“Teško nam je pao zadnji poraz od Hajduka i jedva čekamo sutrašnju utakmicu. Radujemo se i vjerujemo da ćemo pokazati kao i u Rijeci da smo najbolja momčad u Hrvatskoj. Proširen nam je kadar u odnosu na tu utakmicu, neki su se igrači vratili pa ćemo biti kompletniji. Nedostaju i dalje Andrić, Kulenović i Lešković – neće ih biti do kraja polusezone, plus Arijan Ademi koji nije na raspolaganju. Vidjet ćemo kakva je situacija sa Gavranovićem i Gojakom, da li je pametno riskirati s njima ili ne. Sve u svemu, ekipa je spremna, željna igre i pobjede”, najavio je nadolazeći derbi trener Dinama Nenad Bjelica.

“Agresivno, disciplinirano, hrabro, samouvjereno. To su kvalitete koje trebamo imati sutra da bismo pobijedili. To su uvijek tvrde utakmice. Mi očekujemo pobjedu i napravit ćemo sve da pobijedimo. Pred ove utakmice koje dolaze bilo bi jako dobro odigrati kvalitetno, pobijediti i puniti se samopouzdanjem uoči toga što dolazi”, dodao je Bjelica.

Gdje možete gledati ili uživo slušati prijenos utakmice?

Ovu, ali i sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u na kanalu Arenasport 3.

Ukoliko nemate pristup televizoru, prijenos vječnog derbija možete slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Gdje kupiti ulaznice za vječni derbi

Prodaja ulaznica za utakmicu 16. kola HT Prve Lige između GNK Dinama i HNK Hajduka počela je u srijedu, 20. studenog 2019. godine u 11 sati.

Cijene ulaznica iznose:

  • Tribina sjever dolje – 50 kuna
  • Tribina istok – 70 kuna
  • Tibina zapad dolje – 90 kuna
  • Cijena ulaznica za Torcidu (hajdukove navijače) – tribina jug – 50 kuna

Obavijest za navijače koji dolaze na stadion

Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 16 sati. Za navijače je klub pripremio fan zonu na Sveticama, gdje će biti organizirana ugostiteljska ponuda i zabavni sadržaji. Fan zona će biti otvorena od 16 do 21 sat.

Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel, dalekozor i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30 centimetara. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane GNK Dinamo.

Napomena: Na stadion je moguće unijeti isključivo mali kišobran. Nije moguće unijeti veliki kišobran sa šiljatim vrhom. U slučaju kišnog vremena, preporučamo nošenje kabanice.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged