veb arena - cska moscow 2020

Dinamo igra protiv CSKA Moskva – doznajte gdje gledati prijenos utakmice

Dinamo nastavlja svoj nogometni put Europskoj ligi. U četvrtak, 29. listopada 2020. godine, u Moskvi igra drugo kolo protiv CSKA. Podsjetimo, Dinamo je remizirao u prvom kolu sa Feyenoordom (1:1), dok je CSKA Moskva također igrala neriješemo s austrijskim Wolfsbergerom pa sve momčadi u skupini K imaju po bod.

Dodajmo da nakon 12 kola ruskog prvenstva CSKA Moskva ima 25 bodova i nalaze se na drugom mjestu, dok je vodeći Spartak iz Moskve i ima dva boda više. U ponedjeljak, 26. listopada je CSKA u susretu 12. kola pobijedio Arsenal iz Tule s 5:1. Dva gola i asistenciju je upisao hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić, koji je ove sezone u ruskom prvenstvu postigao već šest golova, a tome je dodao i četiri asistencije.

“CSKA Moskva je jedna od najboljih ruskih nogometnih momčadi. Kao ekipa igraju dobro, a imaju i dobre pojedince. Imaju i sjajnog Nikolu Vlašića koji duže vrijeme u kontinuitetu igra jako dobro, i kad momčadi možda i ne ide – on riješi utakmicu svojom genijalnošću i kvalitetom. Trebamo obratiti pažnju na njega i ostale kvalitetne igrače. Isto tako, siguran sam da Dinamo ima kvalitetu, da može sve to podnijeti i napraviti dobar rezultat”, rekao je Zoran Mamić, trener Dinama.

Utakmica se igra na VAD Areni u Moskvi, a utakmicu sudi Radu Marian Petrescu iz Rumunjske. Više o nogometnom klubu CSKA Moskva doznajte na njihovoj službenoj mrežnoj stranici pfc-cska.com.

Gdje možete gledati prijenos uživo utakmice između CSKA i Dinama

Utakmicu između klubova CSKA Moskva i GNK Dinama možete uživo gledati u četvrtak, 29. listopada 2020. godine od 18.55 sat na Arena Sport 3 kanalu (Hrvatski Telekom) i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.


PROČITAJTE VIŠE:


Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

PRIJE UTAKMICE: Trening i press konferencija u Moskvi

UEFA Europska liga 2020./2021. – grupa K

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -