uefa europa league - dinamo zagreb - wolfsberger ac - 2020

Dinamo i Wolfsberger igraju u Klagenfurtu – doznajte gdje gledati prijenos

Dinamo i Wolfsberger igraju 4. kolo skupine K Europske lige u četvrtak, 26. studenoga 2020. godine u 18.55 sati. Utakmica se igra na stadionu Woerthersee u Klagenfurtu, sudi ju Serhiy Boyko iz Ukrajine, a trener Zoran Mamić i kapetan Arijan Ademi najavili su pohod na novu pobjedu!

Dobra vijest za Plave je ta da su u punom sastavu otputovali prema Austriji, jer su svi testirani nogometaši na novi koronavirus bili negativni.

“To je sigurno utakmica koja može odrediti smjer ove godine, što se tiče Europe. Ući ćemo u utakmicu da je dobijemo, kao i svaku drugu, dat ćemo sve od sebe. Pokušat ćemo biti ofenzivni, iako u napadačkom dijelu imamo nekoliko problema. Kastrati je tek izašao na prvi trening nakon korone, Lovro (Majer) je isto tako napravio tek jedan ili dva treninga. Ipak, vjerujem da ćemo pronaći najbolju moguću kombinaciju za tu utakmicu. Malo su promijenili način igre u toj utakmici. Znači li to da će promijeniti i protiv nas, teško je reći. Imaju određenih problema, izašao im je stoper Ločošvili na toj utakmici zbog bolova u leđima. Moramo se koncentrirati na sebe, na našu igru pa, ako budemo na dobrom nivou, neće biti problema”, rekao je Dinamov trener Zoran Mamić.

Podsjetimo, u prvom dvoboju Dinamo je na Maksimiru pobijedio Wolfsberger s minimalnih 1-0, a strijelac je u 76. minuti bio Atiemwen. Više informacija o Dinamu doznajte na mrežnoj stranici na adresi gnkdinamo.hr.

Gdje možete gledati utakmicu između Wolfsbergera i Dinama?

Utakmicu Wolfsberger – Dinamo možete uživo gledati u četvrtak, 26. studenoga 2020. godine od 18.55 sati na Arena Sport 3 kanalu i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.


PROČITAJTE VIŠE:


Nadamo se da te na vrijeme nabavili svoj DVB-T2 digitalni prijamnik! Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

UEFA Europska liga – skupina K

PRESS KONFERENCIJA: Trener Zoran Mamić i Dominik Livaković prije Wolfsberger AC

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -