gnk dinamo zagreb - fc sevilla / uefa europa league / 2021.-2022.

Dinamo i Sevilla igraju drugu utakmicu knock-out faze Europske lige – kako do ulaznice?

Dinamo i Sevilla igraju drugu utakmicu play-offa za plasman u osminu finala Europske lige. Susret je na rasporedu u četvrtak, 24. veljače 2022. godine u 18.45 sati na stadionu Maksimir. Podsjetimo, plavi su u prvom susretu u Sevilli izgubili 3:1, ali kako je uzvrat u Zagrebu, sve je moguće. A Dinamo će u ovome susretu pomagati i publika za koju će se osim sjevera i zapada, otvoriti i južna tribina! Dođite na utakmicu i budite uživo na stadionu podrška plavima u borbi za prolaz u osminu finala Europske lige!


Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica, uz predočenje osobnog dokumenta za svaku osobu. Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta. To mogu biti osobna iskaznica ili putovnica, a za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica. Dodamo da su sve ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Ulaznice se neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima!

Termini prodaje i cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Sevilla

  • tribina jug: 100 kuna
  • tribina sjever dolje: 100 kuna
  • tribina sjever gore: 100 kuna
  • tribina zapad gore: 150 kuna
  • tribina zapad dolje: 250 kuna

Ulazi stadiona Maksimir bit će otvoreni na dan utakmice, u četvrtak, 24. veljače u 16:45 sati, dva sata prije početka utakmice. GNK Dinamo Zagreb ovim putem ističe da je za utakmicu Europske lige Dinamo – Sevilla jedino ovlašteno prodajno mjesto Ticket point kod stadiona Maksimir te online servis ulaznice.hr! Također, ulaz na tribinu jug bit će isključivo iz Jakićeve ulice. Za gostujuće navijače predviđen je jedan sektor na tribini zapad, a bit će odvojen od domaćih sektora. Prodaja ulaznica za taj dio bit će isključivo preko kluba Sevilla FC.

Online prodaja ulaznica za susret Dinamo – Sevilla počinje u utorak, 22. veljače u 11 sati na adresi ulaznice.hr/gnkdinamo. Prodaja završava u četvrtak, 24. veljače u 18:45 sati ili dok se ne rasprodaju sve ulaznice. Važn o je napomenuti da ulaznice kupljene online putem printaju se kod kuće (print at home sistem) i s njima se ulazi na stadion. Neće biti zamjene ulaznice na Ticket pointu.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Sevilla?

Druga utakmica knock out faze osmine finala natjecanja UEFA Europa League između nogometnih klubova Dinamo i Sevilla igra se na stadionu Maksimir u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u četvrtak, 24. veljače 2021. godine u 18.45 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok o klubu FC Sevilla informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi sevillafc.es/en. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged