dinamo - rijeka / nogometna utakmica / 2020.-2021.

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju četvrtfinale Kupa Hrvatske – gdje gledati prijenos?

Dinamo i Rijeka u srijedu, 1. prosinca 2021. godine s početkom u 18.30 sati, na stadionu Maksimir igraju četvrtfinale Kupa Hrvatske. Ovu utakmicu sudi Mario Zebec, a pomoćnici će mu biti Vedran Đurak i Jerko Črnčić . Brigu o VAR-u vodit će Duje Strukan.

“Izvukli smo najzahtjevnijeg protivnika, ali ako želimo doći do kraja moramo pobijediti sve suparnike. Moramo dati maksimum i pokušati proći u iduće kolo. Dinamo je uvijek Dinamo. Ove sezone imali su odličnih utakmica, kao i nekih faza kad nisu igrali toliko dobro. Ali generalno gledajući, oni su najzahtjevniji protivnik. Mi moramo biti na maksimumu, taktički odigrati skoro perfektnu utakmicu”, rekao je Goran Tomić, trener Rijeke.


“Izazovi su ono što sportaši traže. Dvije odlične utakmice – ova s Rijekom i prvenstvena sa Hajdukom – dva su odlična derbija. Sigurno ćemo naći motiva, makar on i nije potreban za takve utakmice”, rekao je Damir Krznar. Dodajmo da nakon Rijeke Dinamo igra utakmicu sa Hajdukom, a za ove dvije utakmice Dinamo je za navijače pripremio posebni paket ulaznica. A već u četvrtak, 9. prosinca, plavi idu u London odigrati susret Europske lige protiv West Hama.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Rijeka?

Utakmica četvrtfinala Kupa Hrvatske između Dinama i Rijeke igra se na stadionu Maksimir u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u srijedu, 1. prosinca 2021. godine u 18.30 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu HNTV. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok novosti iz kluba HNK Rijeka možete pronaći na njihovoj službenoj stranici na adresi nk-rijeka.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Video: Damir Krznar najavljuje utakmicu u Kupu protiv Rijeke

Video: Goran Tomić uoči četvrtfinala Kupa Hrvatske i utakmice Dinamo – Rijeka

Tagged