gnk dinamo - stadion maksimir zagreb - travanj 2014.

Dinamo i Rijeka igraju zaostalu utakmicu 6. kola – gdje gledati utakmicu?

Dinamo i Rijeka u utorak, 19. siječnja 2021. godine igraju zaostalu utakmicu 6. kola HT Prve nogometne lige. Utakmica se igra na stadionu Maksimir s početkom u 18.05 sati.

Momčad Dinama uspješno je odradila kratki zimski pripremni period. Po povratku iz Rovinja igrači su imali jedan slobodan dan, a od petka do ponedjeljka odrađuju uobičajene treninge.

Dodajmo da službeni dio drugog dijela hrvatske nogometne sezone počinje i petak, 22. siječnja 2021. godine, ali već u utorak, 19. siječnja klubovi počinju nadoknađivati zaostatke i igrati utakmice odgođene zbog koronavirusa ili europskih obveza.

Tako se u utorak, 19. siječnja od 16 sati u Puli igra zaostali susret 14. kola između Istre 1961 i Gorice, a u 18.05 sati na rasporedu je derbi između Dinama i Rijeke, koji se trebao odigrati još u 6. kolu.

Dinamo na tablici ima čak 13 bodova više od četvrtoplasirane Rijeke, ali i čak tri utakmice više. Dinamo mora pobijediti u ovoj utakmici jer je bodovno poravnat sa Osijekom i ima samo četiri boda više od treće Gorice. Više informacija o događanjima u Dinamu doznajte na mrežnim stranicama gnkdinamo.hr.

Gdje možete gledati utakmicu između Dinama i Rijeke?

Utakmicu Dinamo – Rijeka možete uživo gledati u utorak, 19. siječnja 2021. godine od 18.05 sati na Arena Sport 1 kanalu i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.


PROČITAJTE VIŠE:


Nadamo se da te na vrijeme nabavili svoj DVB-T2 digitalni prijamnik! Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

1. HNL 20/21 – poredak

Trener Zoran Mamić uoči utakmice 6. kola protiv Rijeke

Finalni izvještaj sa Dinamovih priprema u Rovinju

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -