dinamo zagreb - rapid wien / uefa europa league 2021.-2022.

Dinamo i Rapid igraju 4. kolo Europske lige – uvjeti za kupnju ulaznica

GNK Dinamo i SK Rapid u četvrtak, 4. studenog 2021. godine, s početkom u 21 na stadionu Maksimir igraju 4. kolo Europske lige. Dinamo će omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta. A to znači da posjetitelji moraju obavezno imati EU digitalne COVID potvrde.

Online prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak, 1. studenoga od 10 sati, a završava u četvrtak, 4. studenog u 21 sat. Napominjemo da se ulaznice kupljene online putem printaju se kod kuće – print at home sistem – i s njima se ulazi na stadion. Dodajmo da neće biti zamjene ulaznice na Ticket pointu, na kojem prodaja ulaznica počinje u utorak, 2. studenog 2021. godine.

Podsjetimo, nakon tri odigrana kola Europske lige Dinamo se nalazi na drugom mjestu sa dva poraza i jednom pobjedom. West Ham United je prvi sa maksimalnim brojem bodova – 9, dok su Rapid i Genk treći i četvrti sa po tri boda. Osim Dinama i Rapida, isti dan igraju i Genk i West Ham United.

Cijene ulaznica

  • tribina sjever dolje – 120 kuna
  • tribina sjever gore – 120 kuna
  • tribina zapad gore – 150 kuna
  • tribina zapad dolje – 200 kuna

Odlukom UEFA-e gostujući klub kažnjen je zabranom prodaje ulaznica za ovu utakmicu. U trenutku objave ove informacije nije nam poznat ishod žalbenog postupka pa će Dinamo naknadno obavijestiti o mogućem otvaranju tribine jug. Ukratko, austrijski državljani ne mogu kupiti ulaznicu niti za jednu od tribina za domaće navijače za utakmicu između Dinama i bečkog Rapida.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Rapid?

Utakmica 4. kola skupine H UEFA Europa lige između Dinama i Rapida igra se na stadionu Maksimir u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u četvrtak, 4. studenog 2021. godine u 21 sat. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok novosti iz kluba SK Rapid Wien možete pronaći na njihovoj službenoj stranici na adresi skrapid.at. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged