rapid wien - dinamo zagreb / uefa europa league 2021.-2022.

Dinamo i Rapid igraju 3. kolo skupine H Europske lige u Beču – gdje kupiti ulaznice?

Dinamo i Rapid igraju 3. kolo skupine H Europske lige u sezoni 2021./2022, a u ovom susretu Plavi idu u goste Bečanima. Utakmica se igra u četvrtak, 21. listopada 2021. godine u 18.45 sati na Rapidovom stadionu Weststadion – Allianz. Podsjetimo, Dinamo nakon dva odigrana kola ima tri boda. U prvom kolu West Ham je pobijedio Dinamo, a u drugom su Plavi nadigrali belgijski Genk.

U nastavku donosimo informacije za navijače Dinama koji žele ići na utakmicu u Beč. Prodaja ulaznica za gostujući sektor je moguća isključivo preko Dinama. Klub je na raspolaganje za prodaju dobio 1781 ulaznicu za gostujući sektor stadiona u Beču. Cijena jedne ulaznice iznosi 28 eura, odnosno 210 kuna. Jedna osoba može kupiti maksimalno 6 ulaznica.


Napominjemo da je preostalo još 250 ulaznica! Prodaja će trajati još samo u ponedjeljak i utorak, 18. i 19. listopada 2021. na Ticket pointu kod stadiona Maksimir od 11 do 19 sati ili do isteka zaliha. Preduvjet za kupovinu ulaznice za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta – osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica. Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime. Naknadne promjene imena i prezimena neće biti moguće. Napominjemo da GNK Dinamo Zagreb neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima. Na stadionu u Beču neće biti moguće kupiti ulaznice za gostujući sektor!

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Rapid – Dinamo?

Utakmica 2. kola skupine H UEFA Europa lige između Rapida i Dinama igra se na stadionu Allianz u Beču. Utakmicu možete uživo gledati u četvrtak, 21. listopada 2021. godine u 18.45 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok novosti iz kluba SK Rapid Wien možete pronaći na njihovoj službenoj stranici na adresi skrapid.at. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged