gnk dinamo zagreb - pfc ludogorets razgrad I liga prvaka 2022.- 2023.

Dinamo i Ludogorets na Maksimiru igraju drugu utakmicu 3. prekola Lige prvaka – kako do ulaznica?

GNK Dinamo Zagreb i PFC Ludogorets Razgrad u utorak, 9. kolovoza 2022. godine igraju drugu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka. Susret se igra na stadionu Maksimir i počinje točno u 20 sati. A prodaja ulaznica za ovaj susret počinje u nedjelju, 7. kolovoza u 11 sati. Prodaja će biti organizirana na Ticket pointu kod stadiona Maksimir te putem online servisa.

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta. To je osobna iskaznica ili putovnica, a za dijete treba rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica. Napominjemo da su sve ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime. Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice. GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Na dan utakmice 3. pretkola Lige prvaka Dinamo – Ludogorets očekuje se iznimno velika gužva u krugu stadiona već od popodnevnih sati. Iz tog razloga pozivaju se navijače da na stadion dođu što prije s otvaranjem ulaza, već od 18 sati. Klub će organizirati fan zonu u blizini stadiona, a o čemu će na vrijeme obavijestiti navijače.

Cijene pojedinačnih ulaznica za utakmicu Dinamo – Ludogorec:

  • tribina sjever dolje: 60 kuna
  • tribina sjever gore: 60 kuna
  • tribina zapad gore: 80 kuna
  • tribina zapad dolje: 100 kuna

Ticket point – radno vrijeme:

  • nedjelja, 7. kolovoz: od 11 do 19 sati
  • ponedjeljak, 8. kolovoza: od 11 do 19 sati
  • utorak, 9. kolovoza (dan utakmice): od 11 do 20:45 sati
  • online prodaja: od nedjelje, 7. kolovoza u 11 do utorka, 9. kolovoza u 20 sati

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Ludogorets?

Druga utakmica 3. pretkola Lige prvaka između klubova Dinamo Zagreb i PFC Ludogorets Razgrad igra se u utorak, 9. kolovoza 2022. godine u 20 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalima MAXSport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos uživo možete slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu PFC Ludogorets Razgrad možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Video: Za pravog navijača nema izgovora – KUPI GODIŠNJU!

Tagged