krasnodar - dinamo / uefa europa league 2021

Dinamo i Krasnodar igraju uzvratni susret Europske lige – gdje ga gledati?

Dinamo igra uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige, a protivnik mu je ruski Krasnodar. Prvu utakmicu u Krasnodaru je Dinamo dobio rezultatom 2:3 i sa velikom prednošću čeka susret. Utakmica se igra u četvrtak, 25. veljače 2021. godine u 21 sat na stadionu Maksimir, a sudi ju Halil Umut Meler iz Turske.

Dinamo u osminu finala Europske lige može proći pobjedom ili svakim neriješenim rezultatom. Može proći čak i u slučaju minimalnog poraza – gosti bi trebali pobijediti sa 4:3 ili 5:4, što je teško moguće. Također, Plavi ispadaju i u slučaju bilo kakve pobjede Krasnodara sa dva ili više pogodaka.

Dinamo je napravio dobar posao u Krasnodaru, ali u Zagrebu moramo bolje koristiti svoje šanse. Moramo biti još kompaktniji i željni pobjede kako bismo ostvarili dobar rezultat. Teško Krasnodar može promijeniti nešto u pristupu utakmici, oni su u prvoj utakmici igrali ofenzivno i s puno igrača naprijed. Što se tiče Berga, treba mu smanjiti prostor, biti bliže njemu i spriječiti protok lopte. Nije on jedini, Krasnodar ima veliki broj opasnih igrača. Moramo suziti te prostore da nam ne naprave nešto što ne želimo”, rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

“U prvoj utakmici Krasnodar je napravi previše pogrešaka, a to na ovom nogometnom nivou nije dozvoljeno. Ali još uvijek nismo ispali iz Europe, još imamo izgleda. Očekuje nas teška i komplicirana utakmica, no imamo 90 minuta za popravak. Znamo gdje smo zakazali i na tome moramo raditi. Dobro je što imamo priliku ispraviti pogreške”, rekao je Murad Musajev, trener FC Krasnodara.

Gdje uživo gledati utakmicu Europske lige “Dinamo – Krasnodar”?

Utakmicu Dinamo – Krasnodar možete uživo gledati u četvrtak, 25. veljače 2021. godine u 21 sati na Arena Sport 3 kanalu i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima (pametni televizor). Uoči utakmice možete gledati uvodnu studijsku emisiju koja počinje u 20.30 sati na programu Arena Sport 1. Utakmicu sudi Halil Umut Meler iz Turske.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Više o Europskoj ligi doznajte na mrežnoj stranici uefa.com/uefaeuropaleague.

UEFA EUROPA LEAGUE: Press konferencija – FC Krasnodar

Tagged