gnk dinamo zagreb - nk koper / pripremna utakmica / rovinj 2022.

Dinamo i Koper igraju pripremnu utakmicu u Rovinju – prijenos gledajte na ZGportalu

Dinamo je već sedam dana na pripremama u Rovinju, a sada je na rasporedu druga pripremna utakmica – Plavi igraju sa klubom NK Koper. Dinamovci vrijedno odrađuju svakodnevne treninge i pripreme za drugi dio sezone. U momčadi vlada sjajno raspoloženje i atmosfera, dok se istovremeno “radi na visokoj i obziljnoj razini”. Momčad glavne treninge odrađuje na terenu NK Rovinj. Popodnevni dio dana većinom je rezerviran za treninge s loptom i taktičke treninge.


Dio treninga vezan za kondicijsku pripremu, vježbe snage i sve ostalo što uključuju pripreme odrađuje se u dvorani i teretani. U ritmu od dva treninga dnevno momčad svakih nekoliko dana ima pravo i na malo slobodnog vremena koje igrači provode u šetnji, igrajući stolni tenis ili kroz druženje. Tradicionalni su i trenuci inicijacije novi članova ekipe, igrača ili stožera, uz izvedbu glazbenih točaka nakon večere, kao i obilježavanje rođendana. Sva ta zanimljiva događanja detaljnije možete pratiti na Dinamovoj Facebook stranici.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Koper?

Pripremna nogometna utakmica između Dinama i slovenskog Kopra igra se na terenu NK Rovinja u Rovinju. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 16. siječnja 2021. godine u 14.30 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu HNTV, ali i na Youtube stranicama Dinama te na ZGportalu niže u članku. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Podsjetimo, u prvom pripremnom susretu Dinamo je slavio 2:0 protiv slovenske Olimpije, a pogotke su postigli Luka Menalo i Deni Jurić.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr, dok o klubu NK Koper možete pronaći na njihovim stranicama na adresi fckoper.si. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Live stream: Rovinj – Prijateljska utakmica GNK Dinamo – NK Koper

Video: Pripreme Dinama u Rovinju / siječanj 2022.

Tagged