maksimirski stadion, zagreb / aero foto 2010.

Dinamo i Istra 1961 igraju u 11. kolu HNL-a – doznajte gdje gledati prijenos

Utakmica 11. kola HT Prve lige u kojoj igraju Dinamo i Istra na rasporedu je u nedjelju, 8. studenoga 2020. godine u 15 sati. Istrani na Maksimirski stadion dolaze osokoljeni pobjedom nad Hajdukom u prošlom kolu (1:0), dok Dinamo mirno dočekuje goste sa već osjetnom odovnom prednošću na tablici.

Utakmicu sudi Mario Zebec, a vremenska prognoza za nedjelju kada će se igrati ovaj zagrebačko – istarski derbi je idealna – sunčano vrijeme sa temperaturom do 15 stupnjeva.


“Što se nas tiče, mislim da ćemo dočekati spremni utakmicu protiv Dinama. Pripremali smo se dobro cijeli tjedan. Znamo da nas očekuje protivnik koji je favorit protiv bilo koje ekipe u HNL-u i znamo da će biti maksimalno motivirani i da si neće dozvoliti nikakvo iznenađenje. Mi shvaćamo ovu utakmicu kao priliku za napredak, priliku za dokazivanje i priliku da dokažemo da možemo igrati kvalitetan nogomet“, rekao je Fausto Budicin, trener Istre.

Više informacija o NK Istri 1961 doznajte na njihovim službenim mrežnim stranicama na adresi nkistra.com.

Istra 1961 po prvi puta kreće u gejming svijet

Obavještavaju se gameri i ljubitelji video igara – NK Istra 1961 po prvi puta kreće u gaming svijet! I to potpisom suradnje s e-momčadi za Pro Evolution Soccer – eFootball PES (mode PRO 11v11)!

Tako je Istra 1961 prepoznala ideju e-sporta i potencijal za razvitkom e-scene. Plan je sudjelovati u novoj sezoni trenutno najjače lige HFP Legendary League. Za početak su u planu i online prijateljski susreti s hrvatskim i europskim e-klubovima.

Trenutno službene e-momčadi u Hrvatskoj imaju Lokomotiva, Hajduk i sada Istra 1961. Nadamo se da će u skorije vrijeme i drugi klubovi krenuti ovim putem i da ćemo uskoro imati službenu 1. Esport HNL!

Gdje možete gledati prijenos uživo utakmice između klubova GNK Dinamo i NK Istre 1961

Utakmicu između klubova GNK Dinamo i NK Istra 1961 možete uživo gledati u nedjelju, 8. studenoga 2020. godine od 15 sati na Arena Sport 3 kanalu (Hrvatski Telekom) i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.


PROČITAJTE VIŠE:


Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Hrvatski telekom Prva liga 2020/2021 – poredak

Tagged