gnk dinamo zagreb - hnk hajduk split | hrvatska nogometna liga

Dinamo i Hajduk igraju novi vječni derbi u 22. kolu HNL-a – ulaznice kreću u prodaju u četvrtak, 23. veljače 2023.

Dinamo u nedjelju, 26. veljače 2023. godine, na svom stadionu Maksimir dočekuje splitski Hajduk! Novi “vječni derbi” će se odigrati u sklopu 23. kola SuperSport HNL-a, susret počinje u 15 sati, a sudit će ga Dario Bel. Ovo će biti obračun prvog i drugog kluba na ljestivci. Dinamo je prvi i ima 52 boda, ali i utakmicu manje od Hajduka. Hajduk je drugi sa 44, Osijek treći sa 35, dok je četvrta Istra sa 30 bodova. Posljednja je HNK Gorica sa samo 9 osvojenih bodova. Napominjemo da prodaja ulaznica za članove kluba počinje u četvrtak, 23. veljače od 11 sati. Za sve ostale navijače prodaja ulaznica biti moguća od petka, 24. veljače od 8 sati. Dodajmo da će se ulaznice moći na Ticket pointu kupiti sve do nedjelje, 26. veljače u 15 sati.


Cijene pojedinačnih ulaznica za derbi Dinamo – Hajduk:

  • Tribina sjever dolje: 5 €
  • Tribina sjever gore: 5 €
  • Tribina zapad gore: 10 €
  • Tribina zapad dolje: 13 €

Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime. Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Hajduk?

Utakmica 23. kola SuperSport HNL-a između klubova GNK Dinamo Zagreb i HNK Hajduk Split igra se u nedjelju, 26. veljače 2023. godine u 15 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalima MAXSport 1 i HTV2. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Zanimljivo, ovu utakmicu su kladionice procijenile da će otići na Dinamovu stranu. Koeficijent za pobjedu plavih je 1.75. Na neriješeno je 3.50, dok pobijeda Bijelih ima kvotu 4.85.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu HNK Hajduk Split možete naći na klupskim stranicama na adresi hajduk.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged