zapadna tribina stadiona maksimir / listopad 2016.

Dinamo i Gorica se sastaju u 8. kolu HT Prve lige – gdje gledati prijenos?

U utakmici 8. kola HT Prve lige u sezoni 20/21 Dinamo i Gorica igraju na stadionu Maksimir. Susret je na rasporedu u subotu, 17. listopada 2020. godine s početkom u 15 sati, a sudi ju Ivan Bebek. Zbog pandemije koronavirusa utakmice će se igrati pred ograničenim brojem gledatelja i to do 30% kapaciteta svake tribine, odnosno lože.

Na utakmicama neće biti gostujućih navijača. Ulazi stadiona Maksimir bit će na dan utakmice otvoreni od 14 sati. Uoči susreta na Maksimiru Gorica se nalazi na drugom mjestu na tablici HT Prve lige s istim brojem bodova kao i Dinamo (16 bodova), ali i utakmicom više.


“Gorici treba čestitati na sjajnim rezultatima, stvorili su respektabilan klub i čeka nas derbi. Radi se o dobroj, tvrdoj momčadi koja je stalno na granici žutoga kartona, agresivni su, kompaktni… Očekujemo tešku utakmicu. Oni su bili u nešto boljoj situaciji s obzirom na izostanke zbog reprezentacije. Mi smo jedan dio priprema u ovih 14 dana imali devetoricu, a potom desetoricu igrača. Nismo imali optimalne pripreme, ali svaka takva pauza nosi isto. Bitno je da su se svi vratili zdravi i u dobrom raspoloženju”, rekao je Zoran Mamić, trener Dinama.

Pozicija na tablici je relativna stvar

“Teško je tu govoriti o ogledu prvog i drugog, jer iza nas je tek sedam utakmica. Moramo gledati naprijed, ni u kojem slučaju ne smijemo se procjenjivati kroz mjesto na tablici. Najbolja procjena naše vrijednosti naša je izvedba na terenu, način na koji igramo. Znamo da bez obzira na rezultate, još jako, jako puno toga moramo popraviti”, rekao je Valdas Dambrauskas, trener Gorice.

“Tu je riječ o posljednjih nekoliko utakmica u kojima smo uspjeli pobijediti, zbog čega smo zadovoljni. No, igrom nikako nismo mogli biti zadovoljni. U nekom drugom slučaju i ishod bi bio drukčiji. I bit će drukčiji ako ne budemo radili na tome da budemo bolji u onim fazama u kojima dosad nismo bili dobri. Pogotovo u obrani i obrambenoj tranziciji”, dodao je Dambrauskas.

Cijena ulaznica

  • tribina sjever dolje: 30 kuna
  • tribina zapad gore: 40 kuna
  • tribina zapad dolje: 50 kuna

Prioritet kupovine ulaznica za utakmicu Dinamo – Gorica imat će vlasnici godišnjih ulaznica GNK Dinamo za sezonu 2019/20. i aktivni članovi kluba. Ulaznice će biti u prodaji do popunjenja dopuštenog kapaciteta svake tribine otvorene za gledatelje.

U slučaju velikog interesa za utakmicu, a zbog tehničkih ograničenja dopuštenog kapaciteta, GNK Dinamo ne garantira da će svaki vlasnik godišnje ulaznice iz sezone 2019/20. i svaki član GNK Dinamo biti u mogućnosti kupiti ulaznicu za ovu utakmicu. U skladu s člankom 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima nije dopušteno maskiranje tako da nošenje zaštitne maske na stadionu nije dozvoljeno.

Gdje možete gledati prijenos uživo utakmice između Dinama i Gorice

Utakmicu između Dinama i Gorice možete uživo gledati u subotu, 17. listopada 2020. godine od 15 sati na TV kanalu Arena Sport 3 (Hrvatski Telekom) i to na svim platformama – TV prijemnicima, pametnim telefonima, tabletima, stolnim i prijenosnim računalima, Android TV Box uređajima i Smart TV-ima.

Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Više informacija o HT Prvoj ligi doznajte na mrežnim stranicama na adresi prvahnl.hr.

Video: Trener Gorice najavljuje utakmicu GNK Dinamo – HNK Gorica

Tagged