dinamo - gorica / ht prva liga

Dinamo i Gorica se sastaju na Maksimiru u 5. kolu HNL-a – gdje gledati prijenos?

GNK Dinamo i HNK Gorica igraju na Maksimiru utakmicu 5. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Susret će se odigrati u petak, 13. kolovoza 2021. godine na stadionu Maksimir. Nakon četiri odigrana kola Gorica ima 6, a Dinamo 4 boda. No. Plavi imaju i utakmicu manje.

Nakon pobjede nad Legijom i plasmana u 4. pretkolo Lige prvaka, Dinamo nastavlja domaće ligaško natjecanje. Trener Damir Krznar za ovaj susret neće moći računati na ozlijeđene Arijana Ademija, Marka Tolića, Kristijana Jakića i Rasmusa Lauritsena. Utakmicu će suditi sudac Dario Bel iz Osijeka.

“Gorica nije dobila Dinamo u 13 utakmica. To ne znači ništa, time se bave statističari i njima je to uvijek zanimljiv podatak. Sutra je novi dan, nova utakmica i novi izazov i ja vjerujem da ćemo mi na njega odgovoriti najbolje što možemo. Nastojat ćemo zabilježiti pobjedu”, rekao je Krunoslav Rendulić, trener Gorice.

Publika će moći doći na stadion – kako do ulaznice

GNK Dinamo donio je odluku da će na utakmici 5. kola Hrvatski Telekom Prve lige između Dinama i Gorice omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta. To nači uz obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupovine ulaznice jer je to uvjet za kupovinu. Istu potvrdu obavezno je imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Gorica:

  • tribina sjever dolje: 30 kuna
  • tribina zapad dolje: 50 kuna

Nogomet uživo: gdje gledati live stream utakmice Dinamo – Gorica?

5. kolo HT Prve lige između Dinama i Gorice koja se igra na stadionu Maksimir možete uživo gledati u petak, 13. kolovoza 2021. godine u 20 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu Arena Sport 3. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Prijenos uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Video: Najava utakmice Dinama i Gorice – Krunoslav Rendulić i Josip Mitrović

HT Prva liga 2021./2022.

Tagged