gnk dinamo zagreb - hnk gorica | supersport hnl 2022./2023.

Dinamo i Gorica na Maksimiru igraju zadnje, 36. kola HNL-a – organizira se proslava naslova prvaka uz Zaprešić Boyse!

Dinamo i Gorica na stadionu Maksimir igraju posljednji ovosezonski susret u Supersport HNL-u! Utakmica 36. kola igra se u nedjelju, 28. svibnja 2023. godine u 19.15 sati uz izravni TV prijenos, a sudi ju Ivan Bebek. Podsjetimo, GNK Dinamo Zagreb je osvojio u natjecateljskoj sezoni HNL-a 2022/23. novi naslov prvaka, a kako utakmicu posljednjeg, 36. kola igraju protiv Gorice na Maksimiru, tako će Plavi uz svoje navijače proslaviti novi veliki uspjeh i 34. ligaški pokal u klupskoj povijesti!


Ulazi stadiona Maksimir na dan utakmice bit će otvoreni od 18:15 sati. Pozivaju se navijači da što prije dođu na stadion kako bi izbjegli eventualnu gužvu prije utakmice. Dodajmo da su u petak, 26. svibnja, u popodnevnim satima rasprodane ulaznice za tribinu zapad gore. No, u prodaji su još uvijek ulaznice za tribine sjever dolje, sjever gore i jug. Pozivaju se navijači da na vrijeme kupe svoje ulaznice za utakmicu, kako bi od prve minute bili podrška Plavima te mogli prisustvovati na velikoj proslavi novoga naslova nogometnog prvaka Hrvatske!

Zagrijavanje za uzbudljivo otvaranje europske sezone u FAN ZONI kod stadiona počinje u nedjelju u 16 sati. Navijače očekuju glazba, zabavni sadržaji, odlična ugostiteljska ponuda, facepainting, nagradne igre te prodajne kućice s klupskim rekvizitima!

Dinamo Fan zona – proslava naslova prvaka uz Zaprešić Boyse

Na dan utakmice Dinamo – Gorica od 16 sati će biti organizirana Fan zona od raskrižja Svetice – Maksimirska cesta prema Ticket pointu. U fan zoni navijači se mogu zabaviti prije same utakmice uz glazbu i ugostiteljsku ponudu, a pripremljen je i zabavni sadržaj, nagradne igre, facepainting, DJ-a koji će glazbom zabavljati sve prisutne te druženje i fotografiranje s klupskom maskotom – lavom Plavkom. Prisutne će biti i prodajne kućice na kojima će se moći kupiti popularne i tražene majice Dinamo – Prvaci Hrvatske 2023.

Nakon utakmice na terenu će biti postavljena pozornica i upriličena ceremonija dodjele medalja i pehara, a navijači će s igračima uz spektakularan vatromet moći proslaviti 34. naslov prvaka u klupskoj povijesti. Nakon ceremonije proslava ponovno seli u fan zonu, gdje oko 21:30 sat počinje veliki koncert Zaprešić Boysa uz prisustvo novookrunjenih prvaka Hrvatske, nogometaša Dinama!

Dinamo i Zoološki vrt Zagreb nagrađuju navijače!

Navijači koji dođu podržati Plave na Maksimir u utakmici posljednjeg kola sezone Dinamo – Gorica i na taj način se pridruže proslavi novog naslova prvaka, imat će i posebnu pogodnost koju je Dinamo dogovorio sa zagrebačkim Zoološkim vrtom.

Naime, sve do nedjelje, 4. lipnja 2023. godine, svi koji su bili na utakmici moći će u zagrebački ZOO vrt ući bez naknade uz prikaz važeće ulaznice s utakmice Dinamo – Gorica na ulaznim vratima. Pri tome vrijedi napomenuti kako se jednom ulaznicom može ostvariti jedan besplatan ulazak u ZOO Zagreb.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Gorica?

Utakmica zadnjeg, 36. kola HNL-a između nogometnih klubova Dinamo Zagreb i Gorica igra se na stadionu Maksimir u Zagrebu. Utakmicu možete uživo gledati u nedjelju, 28. svibnja 2023. godine od 19.15 sati. Prijenos utakmice će biti na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko niste u mogućnosti gledati prijenos nogometne utakmice na televiziji, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče prognoza na kladionicama, Dinamu se daje velika prednost. Na pobjedu Plavih koeficijent je 1.30, na pobjedu Gorice je 9.50, dok je kvota na neriješen rezultat 5.00.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. O klubu HNK Gorica informacije možete naći na klupskim stranicama na adresi hnk-gorica.hr. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Igor Bišćan najavljuje utakmicu 36. kola HNL-a Dinamo – Gorica

Tagged