gnk dinamo zagreb - chelsea fc I uefa champions league 2022.-2023.

Dinamo i Chelsea igraju 1. kolo Lige prvaka na stadionu Maksimir – gdje gledati prijenos?

Dinamo i engleski velikan Chelsea FC na stadionu Maksimir igraju prvu utakmicu skupine E ovogodišnje Lige prvaka. Susret je na rasporedu u utorak, 6. rujna 2022. godine s početkom u 18.45 sati. Dodajmo da su sve ulaznice vrlo brzo rasprodane tako da se očekuje veličanstvena atmosferan. Osim Dinama i Chelseae u skupini E igraju još i talijanski AC Milan te austrijski Red Bull Salzburg.

A kako je već poznato, Dinamo se u Ligi prvaka našao pobjedom nad norveškim Bodo/Glimtom u play-offu. Dodajmo da nakon ovog susreta Dinamo idući tjedan, u srijedu, 6. rujna, ide na San Siro na susret s AC Milanom.


“Čeka nas utakmica koju smo silno željeli. Naravno da pritom vodimo brigu i o državnom prvenstvu jer bez toga ne bismo bili u situaciji za ulazak u skupinu Lige prvaka. Ovo je za nas velika satisfakcija, dakle i za mene kao trenera i za moje igrače i sam klub. Siguran sam da ćemo od ovog natjecanja svi profitirati i da će igrači napredovati, a klub rasti. I naravno, da će naši gledatelji vidjeti ovako eminentnog suparnika”, rekao je trener Dinama Ante Čačić.

Dinamo će tražiti svoju šansu

“Još sam nakon izvlačenja skupina rekao da ni u jednoj utakmici nismo favoriti, ali da ćemo u svakoj tražiti svoju šansu. Naša je obaveza pred ispunjenim stadionom i prekrasnom atmosferom kakva vlada u zadnje vrijeme učiniti sve da momčad u 90 minuta bude svoja, na maksimumu, da pokuša neutralizirati kvalitetu Chelseaja. Ova je utakmica drukčija nego dosadašnje jer nije eliminacijska, moramo se veseliti i od nje učiti. Što se tiče igračkog kadra, ne računamo na Dilavera koji je dobio temperaturu kao i Šutalo i Menalo“, dodao je Čačić.

“Ovo je jedna velika nagrada za nas. U ovim utakmicama moramo uživati, a pogotovo sutra. I nadam se da ćemo doći do pozitivnog rezultata! Budući da me išlo u prijašnjim velikim europskim susretima, svojim suigračima poručujem da je mene u tim utakmicama izbacila momčad. Nebitno je tko će zabiti pogodak ako ćemo igrati dobro. Trebamo svi zajedno funkcionirati. Obrana je ključ, a onda možemo pokušati probati napraviti nešto iz kontre”, dodao je Mislav Oršić.

Ulaznice za susret Dinama i engleskog velikana su rasprodane!

“Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 1. kola UEFA Lige prvaka Dinamo – Chelsea na stadionu Maksimir u već u nedjelju oko 14 sati rasprodane ulaznice za sve tribine!” – tako su javili iz Kluba, što znači da ukoliko niste uspjeli nabaviti ulaznicu, susret ćete morati gledati na televiziji. A na kojem kanalu, doznajte niže u tekstu.

Dodatne informacije:

  • Sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime te nisu prenosive. Na ulazima u stadion bit će kontrola ulaznica i osobnih dokumenata.
  • Nema mogućnosti promjene osobnih podataka na kupljenim ulaznicama. Također, nije moguće dobiti povrat novca za kupljene ulaznice.
  • Vlasnici godišnjih ulaznica na stadion ulaze s godišnjom ulaznicom. Nije potrebno preuzimanje dodatnih ulaznica na Ticket pointu.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Chelsea?

Utakmica 1. kola skupine E UEFA Lige prvaka između klubova GNK Dinamo Zagreb i Chelsea FC igra se u utorak, 6. rujna 2022. godine u 18.45 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAXSport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, utakmicu možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o engleskom klubu Chelsea FC možete naći na klupskim stranicama na adresi chelseafc.com/en. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Trener Ante Čačić i napadač Mislav Oršić najavljuju susret 1. kola u skupini E Lige prvaka Dinamo – Chelsea

Tagged