fc bodo glimt - gnk dinamo zagreb I uefa champions league 2022.-2023.

Dinamo i Bodo Glimt u Norveškoj igraju prvu utakmicu play-offa Lige prvaka – kako do ulaznica?

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb igra prvu utakmicu play-offa Lige prvaka s norveškim klubom Bodo Glimt. Susret se igra u utorak, 16. kolovoza 2022. godine s početkom u 21 sat na stadonu Aspmyra u gradu Bodø. Podsjetimo, Plavi su na putu do play-offa pobijedili makedonski Shkupi te bugarski Ludogorets.

Dinamo je na raspolaganje dobio ukupno 404 ulaznice za gostujući sektor stadiona Aspmyra u Norveškoj. Cijena ulaznice iznosi 150 kuna, a prodaja će biti isključivo na Ticket pointu na zagrebačkom stadionu Maksimir. Dodajmo da ulaznice za prvu utakmicu na stadionu Aspmyra neće biti dostupne u online prodaji, dok u Norveškoj neće biti prodaje ulaznica za Dinamov gostujući sektor. Također, navijači će prilikom kupovine u Zagrebu dobiti istovremeno i kupon i pripadajuću ulaznicu.


Na stadion Aspmyra u norveškom Bodu moći će se ući isključivo s kompletom – kuponom i ulaznicom koji se dobiju prilikom kupnje na Ticket pointu u Zagrebu te uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. Preduvjet za kupovinu ulaznica/kupona na Ticket pointu za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice/kuponi personalizirani i glase na ime i prezime. Jedna osoba može kupiti maksimalno pet ulaznica/kupona uz predočenje osobnog dokumenta za svaku pojedinu osobu. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice/kupone osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Pretprodaja za vlasnike godišnjih ulaznica:

  • nedjelja, 14. kolovoza od 11 do 14 sati

Prodaja za sve ostale navijače:

  • nedjelja, 14. kolovoza od 14 do 19 sati

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Bodo Glimt?

Prva utakmica play-offa Lige prvaka Dinamo Zagreb i FK Bodø/Glimt igra se u utorak, 16. kolovoza 2022. godine u 21 sati. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAXSport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos uživo možete slušati na Drugom programu Hrvatskog radija.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu FK Bodø/Glimt možete naći na klupskim stranicama na adresi glimt.no. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

Tagged