dinamo - ballkani | konferencijska liga

Dinamo i Ballkani igraju zadnju utakmicu skupine Konferencijske lige u četvrtak, 14. prosinca 2023. godine – ulaznice za Maksimir puštene u prodaju!

Dinamo i kosovski Ballkani u četvrtak, 14. prosinca 2023. godine s početkom u 21 sat igraju posljednje, šesto kolo Konferencijske lige. Ova ključna utakmica za Plave igra se na stadionu Maksimir u Zagrebu, a ukoliko nećete moći doći na stadion, osiguran je izravni televizijski prijenos. No, ako ste pravi Dinamovac, ovu nogometnu poslasticu nećete propustiti. Dođite na Maksimir i podržite Plave kako bi i ovu nogometnu sezonu “prezimili u Europi”! A što o ovoj za Dinamo ključnoj utakmici misli trener Jakirović možete pročitati ovdje.

Za sada su u prodaju puštene ulaznice za donju sjevernu i zapadnu tribinu stadiona Maksimir. No, u slučaju velikog interesa navijača za ovu utakmicu, u prodaju će biti puštene i tribine zapad gore i sjever gore, a čemu će klub pravodobno obavijestiti navijače na svojim službenim klupskim kanalima. I dodajmo, ONLINE prodaja ulaznica krenula je u petak, 8. prosinca, dok fizička prodaja na Ticket shopu počinje u utorak, 12. prosinca 2023. godine. Također, pogodnost članske iskaznice u obliku četiri besplatne ulaznice NE VRIJEDI za europske utakmice, već samo za utakmice SuperSport HNL-a i SuperSport Superkupa!

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo – Ballkani su sljedeće – tribina zapad dolje košta 25, dok za tribinu sjever dolje 10 eura. Preduvjet za kupovinu ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list, zdravstvena iskaznica ili putovnica), a sve su ulaznice i paketi personalizirani i glase na ime i prezime. Prilikom kupovine potrebno je prikazati osobni dokument za sve ulaznice. Napominjemo da GNK Dinamo neće prodavati ulaznice osobama kojima kupovinu priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Ballkani?

Šesto kolo Konferencijske lige koje igraju Ballkani i Dinamo igra se u četvrtak, 14. prosinca 2023. godine u 21 sat. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu Arena Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju pobjedu Dinama. Na pobjedu Plavih je kvota 1.45, pobjeda Ballkanija ima kvotu 7.00, dok neriješen rezultat ima koeficijent 4.60.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu FC Ballkani osnovanom 1947. godine možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka utakmice 2. kola Konferencijske lige između Ballkanija i Dinama (2:0)

Tagged