gnk dinamo zagreb - fc astana | liga prvaka - 2023./2024. - uefa champions league

Dinamo i Astana igraju 1. kolo Konferencijske lige u četvrtak, 21. rujna 2023. godine – prodaja ulaznica je počela u srijedu, 13. rujna u 11 sati

Dinamo i Astana u četvrtak, 21. rujna 2023. godine, na stadionu Maksimir, igraju utakmicu 1. kola UEFA Europa Konferencijske lige. Podsjetimo, Dinamo i Astana ove sezone ponovo igraju međusobno. Naime, ova dva kluba su se susrela u 2. pretkolu kvalifikacija za plasman u Ligu prvaka. Dinamo je prošao dalje, a sreća je ova dva kluba ponovo spojila u Ligi prvaka. Utakmica počinje u 21 sat, osiguran je izravni TV prijenos, a ukoliko želite ovaj susret gledati uživo na stadionu Maksimir, doznajte kako možete kupiti svoju ulaznicu.


Dinamovi navijači svoju ulaznicu mogu kupiti za gornju i donju tribinu zapad i sjever. I dodajmo, organizaciju prodaje ulaznica za tribinu jug organizirat će FC Astana, a ta je tribina namijenjena gostujućim navijačima. Pravo prvokupa ulaznica za utakmicu Dinamo – Astana imaju članovi kluba, a ta prodaja počinje u srijedu, 13. rujna, u 11 sati. Prodaja za sve ostale navijače krenut će u četvrtak, 14. rujna, u 11 sati. Obje navedene opcije odnose se ISKLJUČIVO na ONLINE prodaju, a ona završava na dan utakmice, u četvrtak, 21. rujna 2023. godine u 21 sat. FIZIČKA PRODAJA ulaznica na Ticket pointu koji se nalazi na kod sjeverozapadnod kuta stadiona Maksimir počinje u utorak, 19. rujna. A tamo ulaznice možete kupiti u utorak, srijedu i četvrtak, 19., 20. i 21. rujna. U utorak i srijedu Ticket point radi od 11 do 19, a na dan utakmice od 11 do 21.45 sati.

Cijene ulaznica za susret Dinamo – Astana su sljedeće:

  • Tribina zapad dolje: 25 eura
  • Tribina zapad gore: 20 eura
  • Tribina sjever dolje: 10 eura
  • Tribina sjever gore: 10 eura

Nogomet uživo: Gdje gledati live stream ili TV prijenos utakmice Dinamo – Astana?

Prvo kolo Konferencijske lige koje igraju Dinamo i kazahstanska Astana igra se u četvrtak, 14. rujna 2023. godine u 21 sat. Prijenos nogometne utakmice bit će osiguran na TV kanalu MAX Sport 1. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, prijenos možete uživo slušati na Drugom programu Hrvatskog radija. Što se tiče kladionica, one predviđaju laku pobjedu Dinama. Na pobjedu Plavih je kvota 1.33, pobjeda Astane ima kvotu 8.50, dok neriješen rezultat ima koeficijent 5.00.

Više o nogometnom klubu GNK Dinamo Zagreb doznajte na mrežnoj adresi gnkdinamo.hr. Više informacija o klubu FC Astana osnovanom 2009. godine možete naći na Wikipediji. Prijenos nogometne utakmice uživo, video online ili putem livestreama možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori).

VIDEO: Snimka prve i druge utakmice 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka između Dinama i Astane

Tagged